Jump to content

Archangel

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Archangel's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar alle sammen, for min del så blir det vel til at jeg sikkert kommer til å gå to turer de dagene det er aktuelt eller skyte en annen dag, det tar da endel lenger tid men allikevel som jeg sa, da blir det litt mer trim og forhåpentligvis litt lettere å holde vekten . Bare lurte siden det allikevel kunne være ok og spare litt tid i helgen.
  2. Jeg bare tenkte at jeg skulle spørre for å være helt sikker. Jeg skyter endel luftpistol og også endel i helgene på den lokale banen og lurer på om loven eksempelvis sier noe om hvorvidt man kan kombinere et opphold på banen med lesestund på det lokale biblioteket. Innforstått da at våpenet er forsvarlig pakket i sekken. Jeg går frem og tilbake og det blir litt tungvint å gå frem og tilbake flere ganger, men må man så må man selvfølgelig, og får litt mer trim Det gjelder kaliber 4.5mm.
  3. Takk for svar så langt alle sammen Nå har jeg heldigvis litt tid til å bestemme meg, de er jo ikke det billigste å handle match luftpistol så jeg trenger noen måneder å spare. Jeg har skutt litt med Morini CM162 med mekanisk avtrekk, men mener å ha lest at rekylopptaket er litt bedre både på Walther LP400 og Steyr LP-10. Man bør jo alltid prøve alle kandidater før man kjøper så tiden er til hjelp for meg, selv om jeg skal innrømme at Steyr LP-10 generelt ser ut til å være foretrukket av mange og jeg hadde vel tatt sjansen på den skulle jeg kjøpt "i blinde" etter hva jeg leser rundt om på nettet. Er viktig å finne det som passer best, selv om alle er gode våpen som alltid vil være bedre enn skytteren, hvertfall i mitt tilfellet
  4. Hallo, lenge siden jeg har postet her på forumet. Jeg vurderer å kjøpe meg en match luftpistol og har fått med meg at selv om det alltid handler om hva som passer enn selv best så ser det ut til at de tre modellene som er nevnt i tittelen på tråden er de mest populære dersom man skal kjøpe noe fra øverste hylle. Jeg bare lurer litt på erfaringene som er her på forumet blant de som har prøvd alle eller noen av disse våpnene, i tillegg om noen har erfaring med mekannisk vs elektronisk avtrekker. I tillegg leser jeg selvfølgelig litt omkring på nettet og har snakket litt med noen i pistolklubben men alltid kjekt å høre meninger.
  5. Av Amerikanske forum er jeg endel på: http://www.thefiringline.com/forums/ http://www.thehighroad.org/ De er begge ganske generelle.
  6. Jeg har snust litt på den før, mener den var nevnt i en tråd på SL. Allikevel for en student så river den bra med den prisen for en bok, men kanskje jeg bestiller den, må tenke på det.
  7. Mulig jeg svarer på mitt eget spørsmål, men dersom det ikke er behovsprøvning på de 6 våpnene i garderoben betyr det teknisk sett at en kan dersom man ønsker kjøpe 6 stk 22 kal. rifler for å sette det på spissen (ikke at det i seg selv ville vært galt da men )?
  8. Nå mener vel Bruno ikke stokken men et komplett system går jeg utifra. Var det ikke noen andre som førte AI i Norge tidligere (usikker her jeg), uansett mener jeg å ha sett en pris på det du antyder som er 40-50 tusen. Ta svaret mitt med en større klype salt da jeg ikke husker Billig blir det neppe uansett
  9. Archangel

    n781525470_2211260_1529.jpg

    Hehe høy pornofaktor på det bildet, hva ville Freud ha sagt :-P
  10. Trist å høre dette, har vokst opp med Rike og Carlsen på tv gjennom alle år. Blir neppe det samme igjen, takk for mange gode tv minner.
  11. Jeg synes godt man kunne ventet litt før man tok en avgjørelse hvertfall. Ikke bare for deres egen del (som jeg synes ville vært god nok grunn) men p.g.a brannmennene som setter liv og helse på spill for å få dem ut.
×
×
  • Create New...