Jump to content

beagel

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

beagel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Er det noen som har noen lade data med kuler mellom 200 - 250 grain og Mrp2 krutt Eller andre god ladedata
  2. Hei Er det noen som har lyst til og være med på hjorte jakt på vestlandet? (gjerne med hund) Har plass til noen flere på årets jakt, har leid en uke (uke 40) i begynnelsen av brunsten i et meg bra treng prisen er litt der etter. Er du inntressert send meg en pm for nærmer opplysninger.
  3. Hei Er det kommet noen mulighet for og skru av den iritrene funksjonen som sier at: En anen hund forstyrer vil du legge den til og stoppe sporing på den opprinelige hunden
  4. Hei Tirsdag 28/4 KL 1800 på Sanden hotell Hoksund arangsjerer vjff Vilmarkskveld med foredrag av Atira og Abiku Det vil bli film og bilder fra canada Alaska og Afrika møte er også åpent for ikke medlemmer så alle som vil er velkommen
  5. beagel

    Ulvejakt

    Hei Jeg har bilder men er ikke sikker på åssen jeg får lastet dem opp. En sånn tur koster 28-29000,- kr med fly så det er bare og knuse spare grisen og bestille tur.
  6. beagel

    Ulvejakt

    Hei Kommer akkurat hjem fra BC. Canada etter 10 dager med spenende jakt På ulve jakt er det tolmodighet,tolmodighet,tolmodighet,og en lyssterk kikkert som er tingen fant jeg ut Det var mye ulv i området men de var ikke lette og få på skuddhold men jeg fikk en ulv til slutt som måtte over ende for ei 340 Wetherby kule (200 gr Nosler balistik tipp) på drøye 200 meter.
  7. Hei Jeg var der på ulve jakt nå og det virket som et tvers igjenom seriøst firma. Var ved Fort Graham mye ulv og vakre omgivelser bjørnene lå enda og sov men pratet med guidene og har veldig lyst til og reise en tur til på grizzly Send en pm så kan du få tlf nr vis det er av intresse
  8. Hei Jeg husker ikke hva han heter men skal være med Atira bort på test jakt Som kom brått på
  9. Jeg reiser til Willston lake om en uke skal jakte ulv Er det noen som vet om når puma kan jaktes
  10. Ja men for og skifte ID må du ha halsbånet tiljengelig og det går ikke når hunden har los. og jeg vet ikke vilke ID de i nærheten har før problemet dukker opp. Det beste hadde vært og skrudd av den funksjonen vi det er mulig.
  11. Ingen som har noe løsnig på dette problemet
  12. Hei Lørdag var Beaglen utenfor rekkevide men det var tydligvis en annen hund i nærheten for jeg fikk hele tiden opp meling om en annen hund lagde forstyrelse og om jeg heller vile spore den. Er det noen som hvet hvordan jeg skrur av den melingen fikk ikke gjort annet en og svare på den hele tiden.
  13. Jeg var og kjøpte en hos xxl i sandvika i går og der hadde de i alle fall flere
×
×
  • Create New...