Jump to content

Jowi

Members
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jowi

  1. Se der ja. De var kjappere på din mail enn på min gitt :lol:

     

    Da får jeg holde meg under 1500fps da :) Bare få lånt en krono på et tidspunkt.

    Ifølge ladeboka skal en 300grs Hornady XTP gi 1869fps med 34grs N-110. Dette i en 15" T-C Encore.

    Hvor mye er da realistisk i en 8,3/8" revolver?

     

    Jeg fikk snitt på 1569 med 35gr N-110 i 8,3/8.

  2. Takk for tips. Artig med luftvåpen, og det var med dette våpenet hele interessen startet for meg. Fikk den til jul i 1989 som tolvåring, og nå vil jeg få den i stand så min sønn kan arve den. I disse tider med bruk og kast mentalitet, er det flott med noe som er bygd for å vare noen generasjoner.

  3. Holder på å fikse opp en Slavia 630, men sliter med og finne deler. Har trålt diverse forum og så langt bare funnet ei sjappe i England som selger deler. Problemet er at de ikke har de delene jeg trenger. Noen som kan hjelpe? Sånn i farten så husker jeg at jeg må ha nytt baksikte, skruene til forsikte og avtrekksfjær.

    Tar også gjerne imot tips til hvordan alt skal smøres opp, og hvor man får tak i riktige smøremidler.

  4. Har tre Mec-Gar magasiner til min Sig P226 og de funker som gull. Mener å ha hørt at det er Mec-Gar som lager originalmagasinene til Sig også.

  5. Jeg har Beretta 87 target. Presisjonen er bra, og jeg kan nesten ikke huska at jeg har hatt funksjoneringsfeil. Hvis den får et minimum av puss og smøring, så virker den alltid. Kjekt med rail på toppen, jeg slenger på rødpunkt innimellom. Det som kunne vært bedre er avtrekket, så min skal nok innom et børsemakerverksted for en oppgradering etter hvert.

  6. Har hatt slike samlinger med 10/22 og topshot selv. Problemet er at i en 50-skudds-pakke er det på snitt 4 skudd som har treffpunktsavvik på opptil 5cm i forhold til "hovedhullet"... Med CCI Standard er dette nede i 1-2 per eske (10-20 i snitt per 500). Hadde jeg funnet noen måte å sortere vekk disse på forhånd, hadde valget vært veldig enkelt.

     

    //Svein

     

    Man kan jo prøve og sortere etter vekt og randtykkelse. Hadde vært gøy å hørt om noen har prøvd det, og hva slags resultater de har fått.

  7. Her forleden så deltok jeg på SBSK`s br50 stevne, og det ga virkelig mersmak. Rifla,ei Anschutz 64s br, duger i massevis for meg, men Bushnell 3200 i 10x40 er nok ikke optimal. Noen som har forslag til et sikte som passer bedre? Hvor mye forstørrelse bør man ha? Dette er til heavy varmint klassen. Det er ikke aktuelt å blåse ei månedslønn på dette, men det må være et sikte som kommer tilbake til utgangspunktet etter masse justering. Synes også det er artig og skyte litt langt med salong, så masse klikk er heller ikke noe minus.

  8. I fjorårets Landerø katalog, står den til 14900,-. Har veldig lyst på en selv. Hvis du kjøper så hadde det vært moro med en oppdatering om hva du mener. Vet ikke om du har sett denne, men det er i hvert fall en forholdsvis grundig gjennomgang.

×
×
  • Create New...