Jump to content

vaskebjørn

Members
  • Posts

    470
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vaskebjørn

  1. 2 timer siden, Castor skrev:

    Garantert at dere vil både observere og få dyr i bakken i løpet av uka.
    Ble knertet dyr syd for der du skal både på Torsdag og Fredag, så det er bare og lade opp rifla og sikte rett på.

    Holdt på å skrive god tur, men mente skitt jakt.......kom gjerne med tilbakemeldig etter turen:)

     

    Takk for info

     

    skal gjøre

  2. Den er god den. Men jeg har bedre presisjon i TD min nå. Innfestningen er bedre. Mener jeg Men det lønner seg og ikke å ha frittliggende løp på target. Da innfesingen til kassen sliter med de tunge løpene. Min var helt klart best når det ikke lå løst.

  3. Jeg borg ved bogstad og opplever det ikke som problematisk. Men har ikke noe problem med at helligdager kan man styre unna. Men de som har flyttet til Fossum har jeg ingen medfølelse for. Det blir som med de som har flyttet inn i de nye boligfeltene ved Tryvann. Og vil ha Russeferingen til livs. Til de har jeg følgene å si "synd, trist, leit, ditt problem!

  4. Jeg sto over valget 7mm Rem Mag eller 7mm Blaser Mag ganske nylig. Grunnene til jeg landet på Rem Mag er rett å slett tilgang på ferdig rullet ammo.

     

    Hvis du skulle finne på å dra på tur noe sted. Så er det nok vestlig letter å få tak i Rem Mag kontra Blaser Mag hvi du skulle trenge ammo

  5. Blaser har også en jubileums kniv. Som jeg så hos Norskjakt denne skal vist nok være lagd av en av Tyskland fremste knivamkere. Ble laget så få som 50 stk. Hørte jeg prat om. Husker ikke prisen men det var femsifret.

  6. Skal du jakte med langholdsriggen? Og hvor langt skal du skyte?

     

    - du trenger to forskjellige sluttstykkehoder til 9.3 og 300WM

     

    K

     

    Etter boka så trenger du det. Men magnumhodet har ikke noe problem med å få ut hylsene i 9.3 pipen min.

  7. Går selv og teller ned dagene nå. Rykker inn i fjellet neste tirsdag. Skal jakte ved Briskevatnet

     

    Går nå og filosoferer over viktige temaer. Skal jeg ta 7mm Rem magen med lang pipe mer vekt. Eller 9,3x62 ikke like fin kulebane. Men lettere kortere. Hmm vanskelig avgjørelse. :mrgreen:

  8. TD er nå forbudt å selge av forhandler til deg selv med godkjent søknad. Hvis de blir tatt i å selge den til deg så kan de miste salgsbevilgningen. Og du får ikke omregistrert en du selger privat.

×
×
  • Create New...