Jump to content

vaskebjørn

Members
  • Posts

    470
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vaskebjørn

  1. Ser på reinsmeldingen at det er syr på terrenget. Ikke for mye vind nå så dyra blir en uke TIL!
  2. Møruvatnet. Har terrenget i en uke
  3. Blir Hardangervidda på meg i år turen går inn neste søndag gleder meg som en unge. Da det er fire år siden sist
  4. Har akkurat fått godkjent en Mini-14. lurer på om det er vits å kjøpe den?
  5. Snaket med Oslo i dag 8 uker. Sa rett ut drukner etter amnestiet. Mye Å få "klarhet" i fra Asker og Bærum. Og for lite folk. Veldig hyggelig. Og beklaget seg faktisk ?
  6. Den er god den. Men jeg har bedre presisjon i TD min nå. Innfestningen er bedre. Mener jeg Men det lønner seg og ikke å ha frittliggende løp på target. Da innfesingen til kassen sliter med de tunge løpene. Min var helt klart best når det ikke lå løst.
  7. Var noe med at den banen var godkjent til 100m samt at gongene tilhørte noen av gutta. Og de opplevde at de ble skutt i stykker av grove kaliber
  8. Jeg borg ved bogstad og opplever det ikke som problematisk. Men har ikke noe problem med at helligdager kan man styre unna. Men de som har flyttet til Fossum har jeg ingen medfølelse for. Det blir som med de som har flyttet inn i de nye boligfeltene ved Tryvann. Og vil ha Russeferingen til livs. Til de har jeg følgene å si "synd, trist, leit, ditt problem!
  9. Havelysten er ganske ekstrem merker jeg!!!!
  10. UltimaRatio- hvor kjøpte du 3-20 fra?
  11. Jeg sto over valget 7mm Rem Mag eller 7mm Blaser Mag ganske nylig. Grunnene til jeg landet på Rem Mag er rett å slett tilgang på ferdig rullet ammo. Hvis du skulle finne på å dra på tur noe sted. Så er det nok vestlig letter å få tak i Rem Mag kontra Blaser Mag hvi du skulle trenge ammo
  12. Blaser har også en jubileums kniv. Som jeg så hos Norskjakt denne skal vist nok være lagd av en av Tyskland fremste knivamkere. Ble laget så få som 50 stk. Hørte jeg prat om. Husker ikke prisen men det var femsifret.
  13. Etter boka så trenger du det. Men magnumhodet har ikke noe problem med å få ut hylsene i 9.3 pipen min.
  14. Går selv og teller ned dagene nå. Rykker inn i fjellet neste tirsdag. Skal jakte ved Briskevatnet Går nå og filosoferer over viktige temaer. Skal jeg ta 7mm Rem magen med lang pipe mer vekt. Eller 9,3x62 ikke like fin kulebane. Men lettere kortere. Hmm vanskelig avgjørelse.
  15. Nordskog har billig winchester jakt ammo i 7mm STV. Da får du hilser på kjøpet
  16. Jeg er veldig fornøyd med aimpoint micro på min 9.3. Ypperlig på trange poster. Når bamsbrakar kommer igjennom skogen.
  17. Det jeg ble fortalt var at pod/kripos ikke hadde godkjent 10/22TD. Og at den var forskjellig "nok" i forhold til en vanlig 10/22. Mer vet jeg ikke.
  18. Blir spennende å se hvor den ender
  19. Samme skjedde med Walter G22
  20. Den er ikke blit tupegodkjent av importør. Så den var aldring godkjent for salg. Så inntil den blir godkjent (hvis det noen gang skjer) er den ikke lov å selge eller å omregistrere.
  21. TD er nå forbudt å selge av forhandler til deg selv med godkjent søknad. Hvis de blir tatt i å selge den til deg så kan de miste salgsbevilgningen. Og du får ikke omregistrert en du selger privat.
  22. R93 er presset ned langt under "villedende" mens M03 ikke er utsatt for det samme. Ikke noe mer hokus pokkus en det.
  23. Korrekt. Skal dit andre uken.
×
×
  • Create New...