Jump to content

Browning

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har nokre pakker med 6,5 fra 44 el. 45 (D-kule). Det er jo korrosive hetter, men løst innhold og ikke noe irr. Er det noe interesse for slikt? Hva kan en eventuellt forvente å få for noe slikt? Vurderer også å nappe ut kula.
 2. Takk for svar :-) Ser nå at det ikke er Rano, men Norma. Så da er dette hjemmeladet? Har både krag og 6,5 x 55, men vil ikke putte de i sistnevnte (jaktrifla) pga. slitasjen.
 3. Er det noen som bruker slike? De er magnetiske
 4. Vi har bare et magasin til det ene klubbvåpenet (Trojan 9 mm) og skulle så gjerne hatt ett til. Noen som har et brukende å donere?
 5. Hvor får jeg kjøpt tennstift fjær m.m?
 6. Etter noen harde vestlandsvinterer så ser jeg et sterkt behov for en 4x4 traktor med frontlaster/snøskuffe. Den kommer nok også til å bli brukt til annet forfallende arbeid, men ikke i noe stor grad. Har ikke lyst å legge så veldig mye penger i dette da den vil bli mye stående og tenker da i område 50 - 80 tusen. Får en noe brukende i denne prisklassen? og hva er brukende? Hva bør en holde seg unna? Har lest litt på denne: viewtopic.php?f=35&t=26158&p=290238&hilit=traktor#p290238 Vist noe vet om noe som er til salgs så ta gjerne kontakt på pm.
 7. Dem har gått fra godt brukelige til ubrukelige sider
 8. Midwaynorge sjekket jeg ut før innlegget. Dem har bare en blank side under Burris ringer Optic Planet har ringer men ikke basene jeg trenger.
 9. Ser desse er mye omtalt etter å ha søkt litt her på forumet. Vurderer derfor å kjøpe slike Burris ringer/baser for utprøving.
 10. Testen gikk heller dårlig, mye uforbrent krutt og veldig varierende hastighet selv om kula ble satt dypere. (lik kruttmengde) Orker ikke mere testing i denne spreng kulda Får bruke kruttet bak 158 grains kuler når gradestokken stiger. Er generelt sparsomt med data til dette kruttet til bruk i 38 spes. VJ har noen få data med 158 grains kule.
 11. Er klar over det med lette kuler og riktig krutt valg Men er ikke særlig begistret for akkurat desse Frontier kulene.....Prøver å bruke opp det som er igjen av dem. Har nå ladet noen test eksemplar med N-330 som skal hastighet måles i morgen. (forskjellig settedybde) Får jeg ikke dette til å fungere så blir kruttet brukt bak en 158 grains kule.
 12. Noen som bruker eller har brukt dette kruttet bak ei 125 grains CMJ Frontier kule? Har brukt N320, men tenkte å få brukt opp N330 kruttet I søket her så fant jeg vel en som har brukt 5,9 grains N330 til nevnte kule med patron lengde 36,5 mm. Det må da være oppe på max ladning nivå. Browning
 13. For dem som undres på hva det ble, så kommer det en forsinket oppdatering her Valget falt på en bil som kostet betydlig mere en planlagt. Det ble en Nissan X-Trail 2,2 dci 136 hk . Fruen er fornøyd så da er det bare velstand Om den har gode nok 4x4 egenskaper på snø føret vil vise seg til vinteren.
 14. Joggen Sitat: Min har en slags sperre dif som gjør at en dra på alle ved 4wd lock.Her er det gode kjøre egenskaper, og ligner mer vanlig biler der. En liten bakdel dog de fleste er veldig høyt giret sånn at dem er litt vanskelig å å kjøre i bratte bakker osv. Så det er ikke H/L gir på din da, men kobler den til alle 4 hjulene ved 4wd lock? Da bør den ta seg godt frem i bakke med ubrøytet vei. Har sett på Terrano, men havner ned endel på årsmod. da, noe som fruen ikke helt liker Mvh Browning
 15. Neowulf Må vel kanskje dra til med 100 - 150 høvdinger, men aller helst under 100. Mvh Browning
×
×
 • Create New...