Jump to content

mekkern

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mekkern

  1. Nå er Norincoen bestil,så hvis det er flere som vil hive seg på bestillingen så ring "Bandit" hos sarpsborg våpen. Han sender bestillingen først på desember.

  2. Har en GP100 og det er vel det beste kjøpet jeg har gjort. Et helt supert våpen, og det smeller hver gang. Aner ikke hvor mange skudd som er gått gjennom løpet men det er ikke få. Har hatt den i 6 år. Ikke noe å spekulere på, løp og kjøp.

  3. OK.Du om dine meninger. Men jeg HAR en norinco og har brukt den mye og er kjempefornøyd. Hvorfor er det så om å gjøre å file / modifisere et våpen? Bruk det slik det er laget. Jeg er amerikafrelst så det holder men kjøper ikke en colt bare derfor. Si hva du/dere vil, men norinco 1911 er og blir et kjempevåpen. Virker hver gang.

  4. Jeg har nettopp kjøpt meg en (nesten) helt original Colt MK IV 80 series og er godt fornøyd med den. Fyller på med tregrep og original WWII-rigg så blir dette god stemning.

     

    I min søken etter denne fant jeg også ut at det meste av 1911 er tukla med i alle bauger og kanter før folk selger dem.. Jeg kom over en brukt Norinco som går for 2500, denne er så å si identisk med en gammel kriger. Problemet er bare at det står "made in China" på den...

     

    Hvis du klarer å stå ut med det kan du ta kontakt med Dahls Historiske våpen og høre om han forstatt har den. :)

    Den er nok solgt ja, til en kompis av meg.Når du kommer over noe slikt er det bare å kjøpe.Det er skutt maks 10 skudd med våpnet. Og hva slags problem snakker du om når det står "made in china" på den? Lider du av fordommer eller?

  5. Da vil jeg meddele at etter en telefonsamtale med nevnte butikk, er alt i skjønneste orden og dere er tilgitt. Alle kan gjøre feil/glemme saker og ting når det er hektisk. Men etter en real samtale på telefonen så ser det ut til at det blir handel igjen mellom nevnte butikk og Viking pk. i Trondheim. Det er bestandig greit å rense luften litt når det trengs, og alt blir så mye lettere etterpå.

  6. Det er flere som har dårlig erfaring med nevnte butikk. Vi er en skyteklubb i Trondheim som fortsatt venter på en sending med 9mm skudd som skulle vært her rett etter ferien. Har purret men vi har nå bare "glemt" hele saken. Ting ligger ute på på nettbutikken som lagervare, men er ikke på lager alikevell. Har bestilt varen flere ganger og den ligger der fortsatt "som lagervare". Sjerpings.

  7. Har vi ikke nok forbud og påbud rundt oss i hverdagen. Så for all del ikke sitt bare og finn opp slikt. Har vi det ikke morsomt på feltskytingene da? Alle våpnene blir jo sjekket etter skyting, og hva er da problemet med å bære det med seg til neste standplass? Det neste blir vel trillevogn med våpenskap, FG godkjent.

  8. Har en Lorcin til salgs, omtrent samme sak...... se vievtopic under her

     

    Også har jeg fremdeles manualen til en Jennings liggende....

    Hvor mye skal du ha for manualen til jenningsen da?
  9. Betalte 400 for den (ikke all verden) og prøvd den på ei trening og den funka helt fint. Har jo ikke så mye bruk for den men morro å være med på en og annen lommepistolfelten. Skyting skal være morro. Skal kose seg når man skyter. Takk for all hjelp.

  10. Fikk selv registrert ei gammel salongrifle og ei gammel haggle som jeg arvet etter min far. Dette er 6-7 år siden og det var ikke spørsmål om noe. Dette var i Trondheim, men loven må da tolkes likt i hele landet! Ei sur kjerring kan da ikke bestemme dette? Er det ikke et annet politikammer i samme fylke da som du kan henvende deg til?

  11. Jeg koser meg IKKE men konstanterer at du ikke kan selge den, til noen.

     

    Tiden går, interesser skifter, plutselig har du ikke lenger "behov" for 500'n din, og da må den bli spiker?

     

    Lykke til med våpnet forresten, kos deg og ha det moro, fint at noen fikk oppfylt drømmen sin i allefall.

    Hvem er det som selger noe slikt når det først er erobret!!! Og når skyteinteressen er der så selger man ikke noe som ikke er å få tak på mer. Da har man det bare for å ha det.

  12. Siste nytt fra USA, på export siden, gjør vel delen av dette rundskrivet, som rammen .50 cal unødvendig.

     

    "ingen firmaer skal gies export lisens på våpen over kal. .499" (fritt oversatt og gjenfortalt, av beskjed gitt til hjemmelading,.no, fra firmaets USA kontakt)

     

    Det betyr vel, om en setter seg ned og finleser amerikanske lover, at også ammunisjon og kuler er forbudt eksportert?

     

    Da ble vel de stakkarene som ble lurrt til å kjøpe seg en 50-kaliber (mindre enn 100 stykker!) sittende med et våpen som er HELT verdiløst?

     

    Jeg undres på om jeg ikke har en støpeblokk i 50-kaliber liggende jeg, laget for .50 AE riktignok, så kulene blir vel litt lette for 500..... DEN må jo være verdt en formue nå! :D

    Hvordan kan du si at de er verdiløse? Får da kjøpt både krutt, kuler og fenghetter! Hylsene og diesettet har vi fra før!!!!!!!!! Så HELT verdiløst er det nok ikke. Så du må nok vente litt med å kose deg over de VERDILØSE våpnene enda ei stund.

  13. Ja jeg har en S&W 500 med 8 3/8" løp. Min ladning er ei kule på 560 grs ladd med Vith N120 til 1420 fps. 440 grs kula lader jeg med Hodgdon H110 til 1640 fps, men jeg får ennå bedre presisjon med den hjemmestøpte 560 grs kula. Skyting med håndvåpen har forøvrig ikke all verden med styrke å gjøre. En klubb kammerat prøved min 500 med 560 grs ladningen. Han er relativt stor og kraftig. Hold godt i revolveren, så du kunne så vidt se den bevege seg, for meg flytter den seg ganske mye. Han vil ikke prøve den mer og har begynt å nappe med sin 629 CL.

    Det vil si det samme som at kammeraten din syntes det ble vel heftig. Men vi er iallefall så heldig at vi er eiere av et våpen ingen andre i kongerike Norge får kjøpt låvlig mer.

  14. Det prates mye penger når det er snakk om lading. Det er ikke til å komme unna at det er billigere å lade selv. Ei turretpresse er kjempebra. Bruker ca 20-25 minutter på å lade 50 skudd. Den som ikke har tid til det må bare kjøpe ammo uten å klage på prisen. All hobby koster, og ladinga hører med til skytterhobbyen. Kan ikke bare stå på banen å mate inn ammo å skyte! Må kunne å lade også. Og må det lades så inni hæ.....vete hardt i 44en da! 19- 20 grain N110 krutt bak ei 245 grains kule er da mer enn nok. Har en .50 revolver selv som jeg ladet med 35 grain N110 bak ei 440 grais kule, vanvittig, holder med 27-28 grain krutt. Skal ikke være vondt å skyte heller, eller er det noen som mener det kanskje?

     

     

    Trenger ikke å gjøre vondt, holder å lade til faktorkravet. 20,5gr 110 bak en 240gr kule pleier å funke i 44.

    Ellers er jeg enig med deg, når man skyter disse kalibrene må man nesten lade for å bli god.

     

    Hvis du befinner deg i nærheten av Oslo, 35gr 110 bak en 440gr kule :shock: Si fra hvis du trenger testkandidater, det hørtes morsomt ut.

    Beklager men jeg bor i Trondheim, men du skulle gjerne fått prøve den. Morsomt å skyte med den. Prøvde den på 200 meter, og den gikk snorbeint rett i mål. Knallvåpen.

×
×
  • Create New...