Jump to content

X12

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by X12

  1. Har kjøpt en sånn hos Winge, det er jo ikke langt fra deg ser jeg. Myk, men godt polstret. Bare plass til 3-9x33 i min, men de finnes i flere størrelser, vet ikke om de er store nok til deg, men du kan jo spørre.

  2. Har enkel avtrekker på begge, avtrekket er forøvrig så å si identisk på en 412 fra ca 1980 og en 512 fra 2007. Vurderer å kjøpe dobbelt avtrekk til en av dem, for når jeg er vant til singelavtrekk går jeg ikke med rifleskudd i børsa før jeg har en situasjon!

     

    Tror ikke det er noen forskjell på links og rechts avtrekk desverre..

  3. Noen som har erfaringer med Sabatti mot Finn Classic?

     

    Har FinnClassic512 og Valmet 412, har prøvd Sabattikombi

     

    Valmet og FinnClassic har etter min mening et usedvanelig godt avtrekk (langt bedre enn sabattirifla mi etter avtrekksjobb hos børsemaker) Men som kjent veier de litt, ca 3,5 kg dette er for en normal person ikke noe problem selv i tungt terreng.

    Husk forresten å spesialbestille pipa i kal 12/89, det gjorde ikke jeg. (ikke at du trenger det til noe spesielt, men greit med et kammer som spiser alt)

    Har forresten lest her på Kammeret om en som er helt uenig med meg ang avtrekket på 412-512

     

    Sabattien jeg prøvde er en fin kombi, føles som god kvalitet, men avtrekket er steinhardt. Men avtrekk kan jo som kjendt tilpasses.

     

    Mitt valg var og er FC, Valmet, eller Tikka 412-512

     

    Men er våpenets vekt pri.1, så er Sabatti valget.

  4. han har jo lånt våpenkortet også.....

     

    Er det lov å låne bort våpenkortet? Mulig jeg tar feil, men trodde låntager bare skulle ha en skrevet kontrakt med det pliktige innholdet. En del av pliktig innhold er jo nummeret på våpenkortet til utlåner, men det virker feil for meg å legge inn annen manns våpenkortnummeret på våpendeklarasjonen.

×
×
  • Create New...