Jump to content

G.Larson

Members
  • Posts

    8,384
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by G.Larson

  1. 53 minutes ago, Geco5 said:

    Det står IKKE, at han ikke er registret i Jegerregistret! Det står: "Ei heller finnes det godkjent jegerprøve". Han kan stå registrert i Jegerregistret. Men uten å betalt Jegeravgift denne sesongen, må han i værste fall ha jaktet ulovlig.

     

    Nei, men det står at han er i 20-årene. Da står han heller ikke i jegerregisteret om prøven mangler. Han har heller ikke muligheten til å eie en lovlig uregistrert hagle.

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. 18 hours ago, PugC said:

    Jaja, får poste litt fjas her da, så jeg kommer meg opp på tilstrekkelig antall poster.

    Så fjas er eneste grunnen til at du er her? 🙄Da foreslår jeg at du finner deg ett annet forum. Fjortis.no eller noe tilsvarende. 🙄

    • Thanks 1
    • Dont like 2
  3. Tilbake til regn og kulde etter ei ekstra lang langhelg med jakt i Tsjekkia sammen med 2 kamerater. Hovedmålet med turen var dåhjort. Noe alle fikk skutt. Prøvde vårs også på sikajakt, noe som ikke var helt lett. Veldig sky og vare dyr med ekstrem luktesans og hørsel. Høybrunsten var akkurat kommet igang både for dåhjorten og sikaen så det var brumming og plystring over hele linja. Lyktes for to av oss med sikafelling. Siste kvelden var det posteringsjakt på villsvin. Så en del men lyktes ikke med det. Guider, transport, overnatting, mat, drikke, reiseopplegg, leievåpen og optikk....alt var helt topp. Guidene snakket godt engelsk. Hele opplegget med flybilletter og jakta bestilt gjennom Erling Skogheim og SafariMax var helt topp fra start til slutt. Hjortjakta foregikk som stilljakt og posteringsjakt i grålysningen og em frem til det ble mørkt. Grisejakta siste kvelden/natta fra tårn. Leievåpen var CZ 550, Blaser R93 og Blaser R8 Silence. Alle med god Meoptaoptikk.

     

    Så da er det bare å belage seg på lang ventetid på at bogmontasjer kan komme på veggen. 

     

    Ett par bilder av resultatet for min del

     

    Snapchat-1778420131.jpg

     

    Snapchat-1018733902.jpg

     

    Snapchat-1707916274.jpg

     

    received_1668401020322680.jpeg

    • Like 15
    • Thanks 1
  4. 1 hour ago, 1937M98 said:

    eg spurte en lærling som beveget seg i veien for en truck på jobb om hvorfor, så var svaret at det var sjåføren som måtte stoppe siden han skulle krysse veien. Problemet er at det er ikke en selvfølge at sjåføren så personen, eller faktisk klarer å stoppe i tide. Det å tenke på egen sikkerhet først er lurt.

    Det argumentet hører jeg ofte om at det er noen andres ansvar. Da svarer jeg som regel vedkomne med at det er sikkert til stor hjelp den dagen de er kjørt ihjel. 🙄🙄

    • Like 4
  5. 8 hours ago, Tomas said:

    helt utrolig når en ser hva Wikipedia anbefaler for Remington. 

    Mer utrolig om noen tar det som står på Wikipedia for god fisk iom enhver tulling med nett-tilgang kan skrive eller redigere wikipediaartikler uten noen som helst form for faktasjekk. Sier ikke at det er feil det du har lest deg til der da jeg ikke har kjennskap til kaliberet, men det er utrolig mye feilinformasjon på Wikipedia. 

×
×
  • Create New...