Jump to content

Haubits

Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Haubits

  1. Hei.

    Ser at det begynner å bli populært å langtidsmørne/tørrmodne kjøtt i spesielle vakumposer.  Etter hva jeg forstår virker dette veldig bra på kjøtt med mye marmorering. 

    Spørsmålet er som følger,  vil dette virke like bra på magert kjøtt som elg?  Om det ikke går, kan man spekke elgkjøttet med svinespekk for at det skal virke?

     

     

    Vennlig hilsen MG

  2. Hei,

    Har to hagler, 

    Husqvarna 1400 ,         O/U.   70mm      Den er merka PSF *     Merka KG1.400  Øverste løp er merka oo   18.4.  Nederste løp er merka oooo 18,4

    Beretta S 686 Special, O/U,  70mm        Den er merka PSF **  Merka KG1.280   Øverste løp er merka o     18,6.  Nederste løp er merka ooo    18,5

     

    Kan noen gi en god forklaring på hva dette står for?   

    Kan jeg skyte med alle typer ammo?  (12/70)

  3. Det er bra at man begrenser slitasjen i terrenget, mange steder blir det mye tråkking av mange turister. Fint man får fagfolk til å gjøre dette men det hadde vært ennå bedre om noen norske hadde vært med og lært seg dette håndtverket.

  4. Når mutter laga sylte før så brukte ho også elgkjøtt sammen med svinekjøttet. Ble god sylte av det. Når sylta var ferdig så ble den lagra i saltlake i spiskammerset. Den holdt seg god frem til den ble spist opp, noe som ikke tok så lang tid med meg i huset da... ;)

  5. Hva er problemet med sink i blylegeringa? Ser at alle sier det er negativt, men hva skjer hvis man får inn noe??

    Har noen barrer med nedstøpte hjulvekter, der er det fare for at det har kommet med noe zink. Har støpt kuler og dem ser fine ut dem.

×
×
  • Create New...