Jump to content

motnormalt

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by motnormalt

  1. Jeg ser diskusjonen har gått videre, men takk for innføringen Keith og Edward.

     

    Tror forresten enkelte av dere glemmer noe her: grunnen til at Fosjord stod i et nedrøyka lokale med sørstatsflagg er fullstendig urelevant. Et helt elendig inntrykk av et par nisser som leker med skummel ideologi var det som ble levert på TV'n. At Fosjord er et helt strålende menneske som garantert får Nobelprisen neste år, er det bare noen få som vet..

  2. Hva består den forskjellen i? Om jeg har uttalt meg dumt på grunn av manglende innsikt og kunnskap så beklager jeg det.

     

    Gikk forresten også ut i fra at Keith snakket om de amerikanske Demokratene, ikke de norske. :)

  3. NRA organiserer en MEGET stor del av det som finnes av baneskyting i USA, vanlig skiveskyting.

     

    Og NRA er en mektig politisk organisasjon.

     

     

    Det du har sett er noe helt annet, svært få våpeneiere i USA driver med organisert skyting i det hele tatt, fordi man der borte i langt større grad enn hos oss har fri tilgang på våpen.

     

    NRA har 3 - 4 millioner medlemmer

     

    Det finnes 90 - 100 millioner våpeneiere i USA de besitter mer enn 200 millioner skytevåpen, å skylde på NRA for alt man ikke liker i USA er så overflatisk og dumt at det er bare Demokrater og Euro-liberalister som biter på den.

    Takk for at du prøver å levere et nyansert bilde av det som foregår i statene, for å så gi et noe... trangsynt... utsagn om de liberale helt på slutten. :mrgreen:

  4. I think more people here don't use the 6.5x55 because it doesn't fit properly in a short action, but there's no question it's a good LR cartridge when loaded right.

    I'm a bit of a novice at this, but what reasons are there to prefer a short action over a long? Is it just a weight issue?

  5. Jeg har lest i tråder på sl at det går shimme bakre base, men hvordan gjøres dette? kikkert tuben må jo ligge jevnt ann i ringene :shock:

    Optilock ringer har et slags kuleledd som gjør at kikkerten ligger rett selv med shims. Så med standard ringer er det særdeles lite lurt å shimse. :)

  6. Brukt er jo ett alternativ, ligger mye snop på finn.no, og kjøp/salg rundt om.

     

    Men tenk deg om før du kjøper det ultimate skarpskytterkikkertsiktet på finn.no, i bruk hos den kinesiske hæren og spesialstyrkene, til den fantastiske pris av kroner 1000. Men sånt skjønner du sikkert. ;)

     

     

    Edit, det koster visst 1800kr, beklager.

×
×
  • Create New...