Jump to content

motnormalt

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

motnormalt's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. En enkel måte å feste miragebåndet om man har et løp med skruehull til forsikte.
  2. Jeg ser diskusjonen har gått videre, men takk for innføringen Keith og Edward. Tror forresten enkelte av dere glemmer noe her: grunnen til at Fosjord stod i et nedrøyka lokale med sørstatsflagg er fullstendig urelevant. Et helt elendig inntrykk av et par nisser som leker med skummel ideologi var det som ble levert på TV'n. At Fosjord er et helt strålende menneske som garantert får Nobelprisen neste år, er det bare noen få som vet..
  3. Hva består den forskjellen i? Om jeg har uttalt meg dumt på grunn av manglende innsikt og kunnskap så beklager jeg det. Gikk forresten også ut i fra at Keith snakket om de amerikanske Demokratene, ikke de norske.
  4. Takk for at du prøver å levere et nyansert bilde av det som foregår i statene, for å så gi et noe... trangsynt... utsagn om de liberale helt på slutten.
  5. motnormalt

    .......

    (klikk for større bilde.)
  6. motnormalt

    .......

    Det var jo ikke mye å jobbe med. Banneret som er oppe nå er jo en del større så da justerer vel forumet seg etter bildet?
  7. motnormalt

    .......

    Kan dere ikke oppgi en størrelse så vi har noe å jobbe etter?
  8. I'm a bit of a novice at this, but what reasons are there to prefer a short action over a long? Is it just a weight issue?
  9. motnormalt

    1600 meter!

    Da kan man jo ta fram CheyTac'en og prøve seg på 2300m da... http://www.youtube.com/watch?v=HrQEDojTbAA
  10. Optilock ringer har et slags kuleledd som gjør at kikkerten ligger rett selv med shims. Så med standard ringer er det særdeles lite lurt å shimse.
  11. Men tenk deg om før du kjøper det ultimate skarpskytterkikkertsiktet på finn.no, i bruk hos den kinesiske hæren og spesialstyrkene, til den fantastiske pris av kroner 1000. Men sånt skjønner du sikkert. Edit, det koster visst 1800kr, beklager.
  12. Det finnes mange temaer som admin kan legge inn i stedet for dette ja, metal er jo selvsagt tøft og coolt, men man må jo tenke på de gamle grå også. Admins kan jo lete litt på phpbb.com...?
×
×
  • Create New...