Jump to content

villmannen

Members
  • Posts

    1,133
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by villmannen

  1. Eg er ikkje enig i at labradar er ubrukelig på å få korrekt bc. Du kan bruka verdiar mellom 50-100m for å kalulere rett bc. Lade du for.eks ned 200m/s får du og ein peikepinne på kor hastighetsvariabel kula er på bc.

  2. Hei.

     

    Står i regelverket til jaktfelt at rekyldemper ikkje er lov, men at lyddemper er lov. Atec PRS er jo begge deler på ein måte. Går den som lyddemper eller munningsbrems?

  3. Er ikke hornet .224 og vierling 222? Meine å ha lest det ein eller anna plass. Google er din venn. Søkte på det nå. Vierling variere frå .219 til 222, og er lada til mindre trykk. Trur eg ville vore forsiktig med å fyrt av 22 hornet som ikkje er spesiallada til børsa.

  4. Hei.

     

    Har kjøpt dobbelrifledrilling og skal ha ein kikkert på den. Har både Kahles 1-6x24 og Swarovski Z8 1-8x24 og ser klart forskjell på kor kresne desse er på rett augeplassering på samme forstørrelse. Er det nokon som har idear om kva sikte som har god optikk og er minst kresen? Merke betyr ikkje så mykje så lenge det er annerkjent. Kjem sjølvsagt til å teste sikte før eg kjøpe.  

×
×
  • Create New...