Jump to content

.35Whelen

Members
  • Posts

    573
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by .35Whelen

  1. Noen som har god erfaring med fiske etter sø på denne tiden av året? I så fall, hva er trikset? Har aldri fått særlig dreis på fisket før mars/april.. Ser av og til noen saktesvømmende og dorske sø som er veldig lite interesserte i slukene mine..

    Kaldt i vannet. Tipset er vel å bruke hvite sluker nå i januar.

  2. Første tanken min er å skyte mye mye mer, på den måten venne seg til rekylen. Kanskje trappe ned ett kaliber eller to, å trene mye på å ikke møte med skuldra.

    Fornuftig svar. Ser noen sliter med de kraftigste kalibrene. 6,5 x 55 duger fin fint til alt vilt i Norge med de rette kulene, og er behagelig å skyte med.....

  3. Stemme avgitt.

    Og ikke juks, da blir bilde fjernet.

     

    Men helsa går foran alle konkurranser, så lykke til.

    Godt du nevner det.

     

    Men setter fortsatt pris på alle stemmer. Lenge til april - og er det da blandt de 15 beste likte foto, så kommer det til finalen.

    God søndag:)

  4. Tusen tusen takk til dere alle.

    Er forsiktig optimist ang. konkurransen, men man vet jo aldri.... kanskje dommerne også føler noe for bildet - hvis det fortsatt er blandt de 15 beste "likes" i april.......

  5. Tusen takk til alle for stemmer.

    Vanskelig å tro at man kan vinne.. er de 15 beste bildene som kommer til en slags finale. Da blir bildene tatt til en bedømming av div. folk i reklame/foto/studie-bransjen. Om de liker fashion eller dokumentar er jo ikke godt å vite. Uansett er det hyggelig med støttende ord og stemmer.

    Småen er operert, fått ut 97% av svultsten. Det er bra. Nå venter massiv oppfølging på riks i årene som kommer. Og vi "drømmer" om null tilbakefall :)

    Takk til dere alle.

    Flere bilder fra serien kan sees på min fotoblogg for de som er interessert...

    http://flaatten.blogspot.com/

  6. Takk takk, gutter :D

     

    Jo da, det har foregått litt reproduksjon. Knerten skulle egentlig kommet om noen dager, men kom for snart 3 mnd siden så de siste måndene har blitt tilbragt i pendling mellom Elverum sykehus og det kjøkkenet som lå flatt på stuegulvet når han kom og som skulle opp ila ferien. Slik blir det jaggu lite tid til overs av :o

     

    @.35Whelen: Ja det hadde sikkert vært godt med litt avkobling for deg og, men det er vel ikke sikkert det er så lett. Håper det går bra med dere.

     

    @macchiato: Jeg kan ta med beger selv og jeg :mrgreen:

     

    Jau hørte om det Jeffery, blir godt å få småen hjem snart da - nå er det bare å nyte ungeskrik og bleiskift :D Faktisk en herlig tid :)

    Jo begynner å komme oss etter sjokket med minste min... så nå er det bare fokus som gjelder. Cellegifta er hard med han, men det må til.

  7. Som sagt, tidligere i tråden, så ser det stygt ut for min deltagelse i år, men skulle det la seg gjøre, og det da ev. er plasser igjen, så stiller jeg selvfølgelig. I så tilfelle kan jeg selvfølgelig også tiltre min vante stilling som kjøkkenskriver/akevittkontrollør. Burde være godt kvalifisert for det siste nå, siden adressa er forandret til Løten siden sist 8)

     

    Vi får se når tiden kommer. Foreløpig ser jeg på det som lite sannsynlig at jeg kan prioritere det da det har vært en aldri så liten familieforøkelse og dette nok vil bli relativt styrende for tidsbruken framover :shock:

     

    (Jeg har, for eksempel ikke vært en eneste dag på jakt i høst :( )

    Grattis Jeffery med småen :)

    Hadde vært artig med et treff for egen del også nå.. men mye annet som styrer hverdagen her også om dagen.. må se ann litt...

×
×
  • Create New...