Jump to content

Maja

Members
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maja

  1. Uproblematisk å kjøpe på nett fra feks usa.

     

    davesknifeworld, bestknives og mange flere som jeg ikke har handlet med. Det går stort sett like fort å få varene i hus derifra som i fra norske nettbutikker.

     

    Fällkniven har vel et litt mer avansert stål enn VG1 stålet til Cold Steel, men både VG1 og VG10 bra stål som du sikkert blir fornøyd med.

     

    Fine former har alle disse knivene synes jeg. Velg det som du trives med. Lykke til med valget :)

     

     

    H1 lages i 3G stål (laminert pulverstål)

  2. Av erfaring når det gjelder å få en arrangementkomite` til å fungere, så må dere ha dobbelt så mange komite`medlemmer enn hva minstekravet er. Det er ALLTID mange som ikke møter opp.

    Det er flott at mange sier ja, men et ja betyr at alt annet som dukker opp den helga må settes til side. Hvis ikke dere kan med sikkerhet love det, så ikke si at dere stiller opp.

    Det er veldig dårlig gjort ovenfor de som står på og prøver å få til et slikt arrangement.

  3. Da jeg var i USA kunne jeg ta med 2X32 kilo. Jeg reiste med SAS og Delta Airlines. Er det noe nytt nå?

     

    Overvekt var heller ikke dyrt som alle skal ha det til. Husker ikke helt hva det var, men ille var det ikke. Sjekk det før du reiser.

     

    Det er nok litt forskjell mellom flyselskapene. Men er det lenge siden du du erfarte det? For 2 x 23 er det jeg har hørt på flere flyselskaper nå.

  4. For min del så klarer ikke jeg å arrangere et Kammerstevne nå. Det er utrolig mye jobb i forkant av et slikt stevne. Men det er ikke værre enn at noen møtes et eller annet sted og skyter og har det sosialt.

    Men skal det løftes opp på samme nivå som SF-stevnene så syntes jeg at det kan vente ett år.

    Tror Kammeret har bare godt av å få litt fotfeste først. :)

  5. Nå er Panda`n snart på plass, frontresten er på plass så nå er det backresten. :D

    Jeg har grubla siden VM om jeg skal ha skinn eller cordura så nå har jeg endelig gjort et valg - det blir cordura. Men hva annet må jeg tenke på , passe på eller huske på????

    John, Pål Erik, Trond, Finn Ole??? Anyone?

  6. DSC00189-1.jpg?t=1209054836

     

    Bikkjene mine - Zippo og Bodil :) Tro det eller ei, men Border Collien min er faren til Bodil :lol: (han var veeeeldig ulydig) Merkelig skapning, men utrolig flink. Hun trener blodspor og begynner å bli flink til det :lol:

  7. Fikk en påminnelse i går (takk kento) at jeg skulle sjekke opp med Søren Ervig.

    Nå er det mange år siden han drev et bjørnejaktfirma i Canada så han følte at han hadde mista oversikten over de seriøse aktørene der borte.

    Men hvis svartbjørn er ønskelig så er Vancouver Island helt klart størst og best på det. De har verdens største og tetteste bestand av svartbjørn. Kontakt The Guide Outfitter Association of British Colombia http://www.goabc.org

    Er det grizzly som er fristende så mente han at Alaska var utvilsomt det beste sted å dra til. :D

×
×
  • Create New...