Jump to content

Maja

Members
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maja

  1. Maja

    Fallkniven H1

    H1 lages i 3G stål (laminert pulverstål)
  2. Av erfaring når det gjelder å få en arrangementkomite` til å fungere, så må dere ha dobbelt så mange komite`medlemmer enn hva minstekravet er. Det er ALLTID mange som ikke møter opp. Det er flott at mange sier ja, men et ja betyr at alt annet som dukker opp den helga må settes til side. Hvis ikke dere kan med sikkerhet love det, så ikke si at dere stiller opp. Det er veldig dårlig gjort ovenfor de som står på og prøver å få til et slikt arrangement.
  3. Jeg har Hausken titandemper til min
  4. Det er nok litt forskjell mellom flyselskapene. Men er det lenge siden du du erfarte det? For 2 x 23 er det jeg har hørt på flere flyselskaper nå.
  5. Kommer rett derfra nå og det meste lønner seg å kjøpe nå som Dollaren er så lav. Men en real tur på en bar får deg bare til å le av glede når regningen skal betales.
  6. For min del så klarer ikke jeg å arrangere et Kammerstevne nå. Det er utrolig mye jobb i forkant av et slikt stevne. Men det er ikke værre enn at noen møtes et eller annet sted og skyter og har det sosialt. Men skal det løftes opp på samme nivå som SF-stevnene så syntes jeg at det kan vente ett år. Tror Kammeret har bare godt av å få litt fotfeste først.
  7. SF-BØTTA var et vandrepokal, men vandringen ble ikke så lang som vi hadde tenkt. Derfor syntes jeg vel at det eneste rette stedet for "bøtta" nå er på Hollabanen. Den har overhodet ingenting med Kammeret å gjøre.
  8. Jeg trenger at flaten jeg skal gravere er plan. Send meg et bilde på e-mail så ser jeg om det er mulig.
  9. Hvordan gravering er det du mener? Hvis det kun er et nummer på kassa så kan jeg antageligvis gjøre det
  10. Er det du som har den nå? Gratulerer! Vi konkurreres
  11. Pakk sekken å kom deg til SA. Det trenger du Skal vel ikke se bort i fra at kollegaene dine trenger det også Jeg tror nok ikke du kan klare å komme på noen gode argumenter for å ikke reise. Du vil helt klart ikke angre og vi alle unner deg det
  12. Maja

    Backrest

    Se her ja Du er en engel (med skit på vingan )
  13. Høres ut som skjermen er for liten. Du må få tak i en som er større. Hos min veterenær selger de slike skjermer i mange forskjellige størrelser.
  14. Det som irriterer meg mest når det gjelder NJFF`s jaktfeltskyting er at det skal være egne dameklasser Ser overhodet ingen grunn til å skille mellom kjønn i skyting - det er bare skikkelig provoserende.
  15. Maja

    Backrest

    Nå er Panda`n snart på plass, frontresten er på plass så nå er det backresten. Jeg har grubla siden VM om jeg skal ha skinn eller cordura så nå har jeg endelig gjort et valg - det blir cordura. Men hva annet må jeg tenke på , passe på eller huske på???? John, Pål Erik, Trond, Finn Ole??? Anyone?
  16. Bikkjene mine - Zippo og Bodil Tro det eller ei, men Border Collien min er faren til Bodil (han var veeeeldig ulydig) Merkelig skapning, men utrolig flink. Hun trener blodspor og begynner å bli flink til det
  17. Tusen takk! Føler jeg får litt prestasjonsangst nå. Med så jålete utstyr så må jo resultatene stå i stil
  18. Omsider kommer det bilde av Farley frontresten min
  19. Vælkømmin i det gode selskap, MPS Gratulerer!!!
  20. Huffda, du er nå uheldig . Det er vel ingen som hadde fortjent å få den valpen mer enn deg - du går jo på med krom hals - sta som få Håper virkelig at det går i orden denne gangen.
  21. Jeg har allerede fått tilbud om det - så jeg skal vurdere å legge igjen mascoten hjemme
  22. Heisan taxen! Tror ikke Panda`n er oppe og går til den tid. Så hvis jeg blir med må det bli som mascot Har jo erfaring med det nå
  23. Maja

    Bjørnejakt Canada

    Jeg vet det - det er akkurat det jeg skriver.
  24. Maja

    Bjørnejakt Canada

    Fikk en påminnelse i går (takk kento) at jeg skulle sjekke opp med Søren Ervig. Nå er det mange år siden han drev et bjørnejaktfirma i Canada så han følte at han hadde mista oversikten over de seriøse aktørene der borte. Men hvis svartbjørn er ønskelig så er Vancouver Island helt klart størst og best på det. De har verdens største og tetteste bestand av svartbjørn. Kontakt The Guide Outfitter Association of British Colombia http://www.goabc.org Er det grizzly som er fristende så mente han at Alaska var utvilsomt det beste sted å dra til.
×
×
  • Create New...