heg

Members
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About heg

 1. Tusen takk for tilbakemeldingene!
 2. Ferdig farget slire. Første hull i slira røyk ved sying så sømmen ble dessverre skeiv.
 3. Takk for det Gaston
 4. Takk for tipset G.Larson. Det ble en hel del lettere!
 5. Kniv nr. 8 Kom gjerne med kommentarer og kritikk! Bilde kommer!
 6. Rå rigg!
 7. Den er bredest på midten og smalner sakte ut. Skal ta skyvelære å måle i mårra, har dessverre ikke mulighet i kveld. Legger ut i løpet av morgendagen, håper det går fint
 8. Takk for det, ja vurderer om jeg skal ta av mer Tenkte du på bredden på bladet i midten kontra på ryggen? Ja det er fra rudnå ja.
 9. Laget en kniv ved bruk av Elmax knivblad. Syntes det var vanskelig å lage en kniv i rett størrelse med så bredt og stort blad. Men dette ble hvertfall utfallet, slire kommer Elggevir og ibenholt. Tar gjerne imot råd å vink da jeg er fersk i gamet.
 10. Mener bestemt at Løpet på K77 ikke kan brukes på K95. Og omvendt. Leste litt info inne på blaserbuds nå og de støtter også oppunder den teorien. http://www.blaserbuds.com/forum/viewtopic.php?t=6112
 11. Min Blaser, og selvfølgelig storfornøyd!
 12. Har også lagt merke til at det står som bestillingsvare på hjemmesidene til våpenforhandlerene. Men når jeg hørte om pris fikk jeg bare beskjed om at Blaser ikke produserte R93 i lux utgave og oppover.
 13. Ja, ser det er standard låskasse. Blir litt kjedelig etter min mening, derfor jeg tenkte å høre på pris på håndgravert låskasse R93 (altså custom grade 1) men det var visstnok ikke å oppdrive lenger. Noe jeg finner litt merkverdig.