Jump to content

heg

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral
 1. Todelt stokk til Blaser R93

  http://egun.de/market/item.php?id=6579705
 2. Todelt stokk til Blaser R93

  Blaser r93 kom også i sin tid med takedown stokk (noe i likhet med sauer 202). Får du tak i en tacedown modell og en GRS eller KKC så vil du kunne klare å bygge en. Men den modellen er nok svært vanskelig å få tak i og den kom ofte i mer kostbare versjoner. Da blir spørsmålet hvor mye du ønsker det, for kostbart blir det sannsynlighvis. Hadde heller prøvd å komme i kontakt med noen som kan bygge en stokk til deg, sånn som du ønsker. Basert på den vanlige låskassesystemet. Men alt kommer an på hvor mye en ønsker å legge i det. Legger ved ett bilde av en takedown for moro skyld.
 3. Kniv nr. 8

  Tusen takk for tilbakemeldingene!
 4. Kniv nr. 8

  Ferdig farget slire. Første hull i slira røyk ved sying så sømmen ble dessverre skeiv.
 5. Kniv nr. 8

  Takk for det Gaston
 6. Kniv nr. 8

 7. Kniv nr. 8

 8. Kniv nr. 8

  Takk for tipset G.Larson. Det ble en hel del lettere!
 9. Kniv nr. 8

  Kniv nr. 8 Kom gjerne med kommentarer og kritikk! Bilde kommer!
 10. Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Rå rigg!
 11. Kniv nr 7

  Den er bredest på midten og smalner sakte ut. Skal ta skyvelære å måle i mårra, har dessverre ikke mulighet i kveld. Legger ut i løpet av morgendagen, håper det går fint
 12. Kniv nr 7

  Takk for det, ja vurderer om jeg skal ta av mer Tenkte du på bredden på bladet i midten kontra på ryggen? Ja det er fra rudnå ja.
 13. Kniv nr 7

  Laget en kniv ved bruk av Elmax knivblad. Syntes det var vanskelig å lage en kniv i rett størrelse med så bredt og stort blad. Men dette ble hvertfall utfallet, slire kommer Elggevir og ibenholt. Tar gjerne imot råd å vink da jeg er fersk i gamet.
 14. Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Mener bestemt at Løpet på K77 ikke kan brukes på K95. Og omvendt. Leste litt info inne på blaserbuds nå og de støtter også oppunder den teorien. http://www.blaserbuds.com/forum/viewtopic.php?t=6112
 15. Storfornøyd med Blaser tråden:-)

  Min Blaser, og selvfølgelig storfornøyd!
×