Jump to content

Haneborg

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Haneborg

 • Birthday 05/08/1988
 1. Sauer 100xt hvilken adapter og tofot anbefaler dere?

  Fått tak i tofot enda? Lurer også på å anskaffe en!
 2. glove grip til beretta 686E Sporting

  Ja, hvordan ble kolben?? Vurderer å gå til innkjøp av en på min SP1 sporting
 3. Den STORE Marlin-tråden.

  Var å henta på fredag, suverent morro rifle! 336C, 30-30.
 4. Råd om kjøp av Marlin 1895 45-70 leveraction rifle

  Hei og takk for svar! Ja jeg kan ikke finne noe å sette fingeren på da det gjelder disse riflene, forutenom standard siktene ja. Må vel ha noe bedre optikk for å kunne klare elgprøva. Men det gjelder å begynne med hjemmelading skjønner jeg, skal man skyte å ha det litt gøy utenom jakt også!
 5. Sitter i skrivende stund og har bestemt meg for innkjøp av ei Marlin 1895 bøylerifle. Har søkt her i forumet og generellt på nettet for disse riflene. Spørsmålet er om noen her inne har noen av de modellene, som f.eks GG , GBL, SBL. Ser det går igjen i modellen GG (guide gun) for mange. Har tenkt til å bruke rifla til litt elgjakt der mye av skogen det jaktes i er tettskog med korte skyteavstander. Har også ei Tikka T3 30.06 der avstandene blir lengre. Fisker bare etter litt innspill og råd om hvilken rifle jeg bør gå for, om det er noen der ute som er en heldig eier av en. Selv lurer jeg litt på modellen Marlin 1895 GBL, med samme løpslengde som GuideGun har, men med lenger magasinrør som noe jeg synes tar seg godt ut! Takk for råd.
 6. Sitter i skrivende stund og har bestemt meg for innkjøp av ei Marlin 1895 bøylerifle. Har søkt her i forumet og generellt på nettet for disse riflene. Spørsmålet er om noen her inne har noen av de modellene, som f.eks GG , GBL, SBL. Ser det går igjen i modellen GG (guide gun) for mange. Har tenkt til å bruke rifla til litt elgjakt der mye av skogen det jaktes i er tettskog med korte skyteavstander. Har også ei Tikka T3 30.06 der avstandene blir lengre. Fisker bare etter litt innspill og råd om hvilken rifle jeg bør gå for, om det er noen der ute som er en heldig eier av en. Selv lurer jeg litt på modellen Marlin 1895 GBL, med samme løpslengde som GuideGun har, men med lenger magasinrør som noe jeg synes tar seg godt ut! Takk for råd.
 7. Hva har visakortet blitt svidd på idag?

  brød og bacon, patroner og kaffe.
 8. Tips til førstegangs elgjeger?

  Er vel litt uenigheter i dette med bål på post. Mange som sier at elgen ikke reagerer på bål, og at røyken fra bålet tar vekk mye av egne kroppslukter. Selv har jeg skutt fler elger i medvind og bålet ved min side.
×