TRG-22

Members
 • Content count

  1,966
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About TRG-22

 • Birthday 04/21/1972
 1. Hvordan gjør du det? Finner ikke funksjonalitet for å merke alle. Må innom hver enkelt og huke av for hver pm.
 2. da har jeg sittet i 3 timer og slettet rundt 2-2500 pm´er Og har fortsatt maaaaange igjen. Kommet ned til 60 %
 3. Det som Poacher referer til stemmer for min del også. Når jeg går tilbake, så er det PM fra langt tilbake i 2008/09 med kjøp og salg, Kammersmell påmeldinger etc. Jeg har også jevnlig slettet PM'er underveis.
 4. Finnes det en snarvei for å slette innboksen på en lettvint måte. Har nå merket og merket meldinger og slettet, men sitter fortsatt med 506 % lagret.
 5. Høres veldig bra ut. Da får vi prøve ut dette.
 6. Du kan kanskje ha rett i det Slemmo. Kommer til å ta det videre, men siden dere nå har løftet Kammeret opp en god del hakk med forumsiden. Så synes jeg at vi som er en seriøs klubb som ønsker å arrangere stevner, og promotere dette bredt. Det er ikke alle som er på alle forum, og som sagt så ønsker vi å treffe flest mulig deltakere. Vi har heller ingen intensjoner ei heller har vi slettet i noen av våres tråder. Har selv sittet i styret, og jeg vet at dere teknikere er dyktige og kan klare å finne løsninger for dette.
 7. Thanks! Så litt på SSI, men må se litt mer på det. Men kunne ikke se at våres matcher havner innunder det regelverk som ligger inne fra før. Men det kan godt hende at det ligger inne noe som vi kan bruke.
 8. Tja...... Si det. Synes det jeg har gjort tidligere på Kammeret har fungert veldig bra, og da har jeg og stevne deltakere oversikt.
 9. Dette har jeg gjort nå i flere år, og det fungerer meget godt. SSI har denne muligheten, men ønsker ikke gå ditt.
 10. Enig med Christian at det blir tungvindt for oss som arrangerer stevner. Og ihvertfall for SSK som har 5-6 stevner i året. Her må det kunne finnes løsninger!
 11. Er du sikker på det!
 12. Litt vel seint ja, men det får gå for denne gangen. Vennligst betal stevneavgiften snarest mulig.
 13. Påmeldingsliste oppdatert.