Jump to content

kula

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

kula's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ville også tatt en kikk på pakkeløsningene fra howa. Tror du kan få mye våpen for pengene der. Kikkertene i de billigste pakkene er sikkert ikke de aller beste,men tror nok de holder godt til "normal" jakt. Lykke til med fremtidig jakt
  2. Kjøpte meg en Daimond kombi pent brukt i vår. Er i 6,5 og 20/76 og den kostet litt over 7000 hos J&F. Meget lett og god kvalitet i forhold til pris.
  3. Har vondt magen!!!!!!!!!!!!!!!!! Dette er vel alle hundeeieres store skrekk. Håper det går bra og at vi får hyppige oppdateringer. Dette må gå bra!
  4. Har endelig fått kjøpt kombi Det ble en pent brukt Diamond i 20/76 og 6,5*55. Har nå skutt en del med åpne sikter og er positivt overrasket over resultatet. Har ikke store problemer med å samle på en snusboks sittende. Er klar over at dette ikke kan sammenlignes med jaktsituasjon, men gleder meg til høsten Framsiktet er byttet til et " fiberoptisk" korn, og det har fungert utmerket. Var også litt skeptisk til å ikke kjøpe R-patron, men så langt er det ikke noe problem. Får se til høsten/vinteren og jaktsituasjoner
  5. Er i høyeste grad med på å hylle mod. seven Har hatt en siden jeg ble "lurt" til å handle en hos Jakt og Friluft for 8 år siden. Den har oppgradert trestokk og douglaspipe på 47 cm. Men det beste er likevel at den er i cal. 358 win Er et kaliber og en rifle som alltid kommer til å befinne seg i min våpengarderobe! Har brukt den til elg, rådyr, rev og ellers det som måtte dukke opp og alt har blitt liggende.
  6. Er ikke sikker på om det blir lodda løp eller fittliggende ennå. Synes at lodda er penere, men det kommer litt an på hva jeg kommer over. J&F har en sabatti med frittliggende løp som kan være aktuell. Mener at forskjellen på lodda og fritt løp er en smakssak, hvis man ser bort fra klatringen med lodda løp. (som jeg mener ikke har noe å si ved jakt)
  7. Er klart at en passende kikkert med lys og hurtigfeste er veldig egnet for kombi, men ikke så passende for min syltynne og nesten radbrukne konto Derfor vil jeg heller legge ned en del tid for å mestre sikker skyting med åpene sikter hvis jeg makter det
  8. Tusen takk for gode svar! Kommer nok til å gå for åpene sikter, og event. bytte til perlekorn. Er innom j&f ganske ofte, og kommer nok til å handle kombi der, så da kan jeg jo snakke med de ang korn.
  9. Kaliberet er ikke bestemt, men tror det blir 12/76-7*57R. Kal 12 fordi jeg har hagle i dette, og 7*57R for å holde kravet til event mulighet på hjort. Bestanden av hjort har økt merkbart her, og vil ikke gå glipp av en felling pga kaliber. Makkieboy: Hvordan byttet du til perlekorn? Mulig å se bilde av siktene ?
  10. Kommer ikke til å jakte fugl nei, men det er klart at kommer det en rev så smeller det Ser at mange er fornøyd med rødpunkt, men for meg blir det åpene sikter eller kikkert. Håper jo på å få lagt ned nok trening slik at jeg føler meg trygg på åpene sikter. Er det stor forskjell på siktene på de forskjellige merkene? Tenkte å kjøpe en sabatti.
  11. Jeg er ny her på kammeret, men har vært en flittig leser lenge. Har forstått at det er mange som sitter med stor kompetanse og mye erfaring på mange felt Jeg skal kjøpe kombi i løpet av våren og lurer på hva slags erfaringer dere har ved bruk av åpene sikter? Bruken blir til rådyr og eventuelt hjort om det skulle komme. Jakter på sørlandet og bruker hund, og velger stort sett feil i valget mellom rifle og hagle Noen som har byttet korn på kombien sin?
×
×
  • Create New...