Jump to content

Noen som trenger hjelp, elghund søker jobb


Bakstikkstuen

Recommended Posts

Denne høsten ser det ut som jeg har alt for lite jakt for min elghund! Er det noen som ønsker hjelp av brukbar elghund (løshund) med erfaren hundefører så er det bare å sende meg en privat melding!

 

Hunden er en 3,5 år gammel norsk elghund, grå, hannhund. Hunden har greit søk på 500-1200 meter fra føreren, hunden har grei dressur, er sosial og kan kalles inn fra stålos. Hunden rapporterer også død elg. Det ble skutt 7 elg for hunden i 2010.

Link to comment
Share on other sites

Det kan jo være en ide og fortelle hvor i verden bikja og jeg befinner oss. Akershus er området og vi er ganske mobile og fleksible bare det er jakt :wink:

 

Hunden kan også brukes som sporhund/bandhund, men jeg og bikja synes løshundjakt er mest morsom. Hunden ødelegges ikke av å bli brukt som bandhund, men som sagt, det er løshundjakt som er mest moro. Hunden er trent på blodspor og også gått reelt ettersøk på jakt, men vi har ikke fått somla oss til å bli godkjent ettersøksekvipasje. Han funker bra på hjort også uten at den arten er blitt skutt for han ennå.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...