Jump to content

Ronin98

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ronin98

  1. Rausheim skrev (2 timer siden):

    Førstegangserverv betyr rett og slett slik det ligger i ordet, første gang du ervever, altså skaffer deg et våpen og nærmere bestemt klasse 1 (jaktvåpen, manuelle rifler til sportsskyting etc) i ditt tilfelle.

    Om det er første gangen du kjøper våpen til et DFS-program, men har jaktvåpen fra før, så er det fremdeles førstegangserverv til DFS.

     

    Det du trenger er et skriv fra klubben din der de bekrefter/dokumenterer at du har minst 6 treninger/stevner som er kravet for å kjøpe et slikt våpen.

    Det DFS mener, er at om du har et våpen fra før av i samme program, må du dokumentere minst 10 stevner der minst 5 av dem må være approberte.

     

    Ellers må jeg si at mye av det DFS legger ut om våpenloven og sånt, er i beste fall misvisende.

    takk for godt formulert svar :)

  2. leser på dfs at ved førstegangserverv må man legge ved noen godkjenninger fra skytterlag, kurs osv, og om man har våpen fra før må man tilvise stevnedeltakelse.
    men hva menes med førstegangserverv? av våpen generelt? av våpen til dfs? om man har våpen til 15m kan man da søke til 100m som førstegangserverv i den klassen?
    håper neon klokere en meg har noen svar :)

  3. kjapt spørsmål, er det mulig å flytte våpen fra jaktgarderobe over til dfs?
    hvor våpenet ikkje regnes som en del av jaktgarderoben mer?
    har en krag reservert men mangler 1 trening for å få godkjent våpen igjennom dfs, og banene ser ikkje ut til å opne før gradene stiger, noe som kan ta litt tid :/
    kan eg søke på den som jaktvåpen og så flytte den over til eksklusivt dfs våpen når treningene starter opp igjen??

×
×
  • Create New...