Jump to content

Dexron

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dexron

  1. Jeg ble anmeldt for vold i 2017, hadde våpen når dette skjedde. Sonet dommen i fra september 19 til januar 20. februar 21 søkte jeg om å kjøpe våpen å fikk godkjent søknad. Men der følgte med ett brev når jeg fikk tilsendt innvilget søknad at dem etter vurderinger anså meg som skikket til å erverve våpen igjen eller noe i denne duren. Dem tok aldri i fra meg de våpene jeg allerede hadde. 

  2. Nomad88 skrev (På 14.1.2022 den 10.52):

    Takk for innspill

    Merkelig nok alle reviews jeg leste på nett skryter folk av at den er fast og fin uten slark, samtidig får man vanvittig mye hagle for pengene. Jeg er alltid skeptisk til tyrkisk produkt men det sies at de kan det med å lage hagler. 

    Jeg får dra se på en i butikken , evt se på andre alternativ. 

    Tips om tilsvarende kompakte pumpe - semi auto hagler taes imot. :)

     

     

    Kjøpt deg hagle ? Jeg har Winchester SXP Camp & Field, Winchester SX4 Hybrid Carbon og Remington 870 Super Magnum Express super greie våpen. Passer meg utmerket til fuglejakta jeg driver med. Har og 3 Beretta O/U hagler. 

  3. torrev skrev (På 30.9.2023 den 12.19):

    Er det noen som vet når Remington kommer på markedet igjen i Norge med sine hagler, og hvem som eventuelt blir importør?

    Spørte den lokale våpenbutikken her hjemme da jeg kunne tenkt meg den nye pumpa til Remington. Men det hadde ikke vært ett samtale emne enda🤨

  4. Lobis skrev (På 29.9.2009 den 10.49):

    Smygjakt på ender med hagle er vanskelig. Det "letteste" er å finne trekkrutene til endene for så å jakte tidlig om morgenen og i skumringen.

     

    Jeg har tilgang på et jorde på jæren hvor det trekker en del ender. Noen ganger mye og andre ganger lite, men sånt må en bare godta. Ute på jordet så danner det seg utover høsten noen grunne men forholdsvis store vanndammer. Utpå her slenger jeg en 10-15 lokkeender, og setter meg 15 meter fra lokkefuglene. Bruker ikke kammonett, men maske og hansker bruker jeg. Fløyta blir brukt flittig, og det er ofte at ender som flyr for høyt over eller langt på sidene kommer tilbake for å sjekke ut dammen når en blåser i fløyta.

     

    Så er det bare å vente på trekket. På et godt trekk går jeg og en kompis (eieren av gården) hjem med rundt 10 stokkender, og på en dårlig går vi hjem med 1-2. Har kun skjedd to ganger at vi ikke har fått noe.

     

    Og til sist, møkkavær er andevær!

    Hvor jakter du på Jæren ?

×
×
  • Create New...