Jump to content

Hans Erik Torp

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hans Erik Torp

  1. Jeg var 50 meter fra en diger gaupe fredag morgen ca kl 10 på veien, på sykkel, mellom Skamrek og Heggelivann, litt nord for der veien går ned til Løvlia.

    Den gjorde et byks fra stillestående, midt i veien og opp på en knaus østover ca 4nm3ter opp anslår jeg. Den gikk snaue 100 meter oppover og så på meg da jeg syklet forbi videre sydover.

    Hans Erik Torp

    90138042

    • Like 1
  2. gaupemannen skrev (På 8.12.2008 den 11.45):

    Hei jegere og friluftsmennesker. Det har jo kommet en god del snø i Oslo dem siste dagene. Jeg kommer opprinnelig fra møre og har aldrig før tråkka i oslomarka. Nå har det seg slik at jeg har 2 støvere og en laika som jeg ønsker å få trent litt på spor før nyåret kommer og jakta starter i nordland der jeg har privat-tereng.

    Er det noen som er godt kjent i Oslo marka og kjenner til steder der gaupa pleier å ferdes? Dette er kun for treninga sin del og våpen er byttet ut med digitalcamera.

     

    Dersom noen er godt kjent og kan gi meg et lite hint om hvilke steder som er verdt å skjekke så ville jeg vært evig takknemmelig. Om noen har lyst til å slenge seg med for å se etter katten så ville det vært veldig hyggelig. bålkos, kaffe og heftige loser er vell ikke å forakte. Ta gjerne med bikkje/bikkjer da hundene mine er godt sosialiserte og vennlige.

     

    Send meg en pm om du/dere vet om noen steder der katta pleier å ferdes...... OG JEG VIL HA MEG FRABEDT SPYDIGHETER OM BYPARKER OG ANDRE TÅPELIGE KOMENTARER Vi prater SKOG her og ikke Akerbrygge

     

    mvh. gaupemannen

     

×
×
  • Create New...