Jump to content

RadivB

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RadivB

  1. 4 minutes ago, Rausheim said:

    Må jeg selge først? før jeg kan/ må søke.

    Svar: I dette tilfellet, tja. Om du ikke setter den i en av PPC-grenene eller du skyter dynamisk, så tar jeg utgangspunkt i at du har denne registrert til NSF Militær.

    Innen militær finnes det 2 programmer man kan erverve 45 ACP "Militærfelt (1M)" og "25m Hurtig militær (7m)". Jeg tror ikke T96 er godkjent, men jeg kan gjerne ta feil. 
    https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2022/12/tabell-1-klasser-ovelser-approberte-stevner-2023.pdf

  2. 18 hours ago, uuid said:

     

    Er det denne varianten som fungerer for deg? Jeg har en ny Pardini SP 22 og sliter med at patronene ikke kommer ut av magasinet så du har kanskje vært heldig med batchen. Det funker delvis om jeg nøyer meg med 3 stykker i magasinet men mer en det så funker det dårlig. Fikla litt med magasinet i går og det ser ut som patronene henger seg opp i den "leppa" på toppen når man har 4 eller fler men jeg får ikke testet før jeg er på skytebanen igjen.

     

     

    Det er den ja. Kan være at det bare er flaks. Disse er kjøpt hos XXL i 2 omganger. Om det er batchnr som står under på eskene så er det "41738 Rev A  MRP 20000495" og "41738 Rev B  MRP 20000495". 

     

    Jeg tror jeg har skutt rundt 500 skudd av de jeg kjøpte på XXL, og så har jeg kjøpt 200 av klubben når jeg har vært på fellestreninger. Ingen problemer med noen. De jeg kjøpte av klubben vet jeg ikke batchnr på. 

  3. On 3/29/2022 at 12:45 PM, klabbogbabb said:

    Patronene binder seg i magasinet og vil ikke mate. Pistolen henter første patron, men etter det ligger patronene bare og skrangler nedi magasinet, de har bundet seg og blir ikke trykket opp av fjæren. Litt kakking og risting, så løsner de og fjæren presser de opp.

     

    Jepp, Pardini, magasin. Fikk tips om å pusse magasinene og la merke til at fettet/voksen bygde seg opp i magasinet. Begynte å pusse magasinet oftere, etterhvert hver eneste serie, men likevel dukker problemet opp i tide og utide.

     

    Skal undersøke Eley Club og Match.

     

    Jeg har samme problemet med CCI standard i mørk blå eske med ny Pardini. Prøvd i 3 magasiner og patronen kiler seg som du beskriver. Magasinene har vært rene uten noe slagg eller skitt.

     

    Jeg tror ikke jeg har hatt problem med CCI standard i lyseblå esker. Nå har jeg bare skutt 200-400 skudd av de, så det kan jo være at det bare er flaks, men da jeg testet en mørkeblå etter et par problemfrie lyseblå esker ble det umiddelbart problemer.  

×
×
  • Create New...