Jump to content

VosSO

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VosSO

  1. 1 minute ago, Olesøn said:

    Ok. Så på feltet "Huttaheitistuggukjørvet" har du jaktrett, og Mr. 1-pr-løyve har jaktrett. Du jakter på din rett (med følge) mens han selger sin. Så kjøperen jakter i lag med dere? 

     

    Uansett er det vedtekter fra grunneierforeninga som bestemmer slik. Ikke Norges lover. Så hvis han ikke kan peke på en vedtekt fra et årsmøte i et signert referat i en protokoll så får han bare klage i vei. 

    Riktig vi er 4 i familien som bor her på bruket og jakter på vårt dyr og det synes han er 3 for mange

     

  2. 1 hour ago, Olesøn said:

    Jeg trenger teskje. Har dere (din eiendom) rett på ett dyr? Som så befinner seg på samme terreng som andre jaktlag? Så jakter dere (du/familien vs naboene) "på kryss og tvers" av hverandre, men ikke sammen som ett lag? 

    Vi er en del av et jaktfelt som fungerer fint oss grunneiger-jegere og innleide-jegere imellom men en annen grunneiger (som selger ut løyve sitt) i dette feltet mener at det skal være en jeger per løyve. Dette har jeg vanskeligheter med å forstå at kan kreves med hjemmel i lov eller forskrift og i så fall hvor finner jeg denne loven eller forskriften?? 

     

  3. Finnes det en lov eller forskrift om hvor mange jegere som kan jakte på et løyve?

    Saken er vi er grunneiere med en familie på 4 som alle jakter og nå fremmer en annen grunneier i vårt jaktfelt at det kun skal være en jeger per løyve

    Kan en grunneier kreve noe slikt og i så fall med hjemmel i hvilken lov eller forskrift

    Jeg prøver å finne noe objektivt om dette i lover og forskrifter

    Kan noen hjelpe meg ned dette ?

    Synspunkter er uinteressant kun objektive fakta 

×
×
  • Create New...