Jump to content

mason

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mason

  1. 55 minutes ago, Jegermeistern said:

    Jeg har, som kanskje nevnt i andre tråder, vært inne på tanken om å åpne 308W/338F/358W-patroner til 9,3, eller kanskje .375? 

     

    Å åpne opp, eller "fire-forme" (norsk ord for det?) patroner, har jeg gjort diverse ganger (kreasjonen "22-250/-06" ble ganske rettvegget! "Kaliber 22/30 Idiot Short", kanskje?), har aldri tenkt på å be noen som helst om tillatelse til det. Skal man brotsje kammer, må man jo få laget brotsj, og jeg antar Ragnar Hansen eller andre som gjør slike jobber, vet hvilke (eventuelle?) formaliteter man da må gjennom. Det neste blir å finne på et kreativt navn for vidunderet, slik at politiet kan utstede våpenkort på pipa/våpenet (9,3x51 Jegermeister, f.eks.). Med våpenkortet i handa, kan man kjøpe kuler (jeg har 9,3x62 fra før, og et bra lager kuler).

    Takk for raskt innspill. Skal ta kontakt med ham og høre hva han mener  :-)

     

  2. Er det noen som kjenner til hvilke lover som gjelder i forbindelse med å utvikle en wildcat til eget bruk? Tenker da spesielt på forandring av kammer slik at ny wildcat kan testes. Går det å søke lokal myndighet, eller må det høyere opp?

×
×
  • Create New...