Jump to content

Pål Adolfsen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pål Adolfsen

  1. danbyggs skrev (På 23.7.2023 den 22.58):

    Andre som har vært ute for mye klikk med fabrikkladd Fiocchi .223 55gr FMJ i Legacy? Var på skytebanen på torsdag, første gangen jeg brukte rifla, 3 av 12 skudd klikket, da gadd jeg ikke mer og fant frem .30-06'n istedet... På bildet av hylsebunnene er de tre til venstre klikk, den til høyre gikk av, man ser tydeligere merke etter tennstempelet der. Ser ut til at tennhettene sitter en anelse dypere på de som har klikket (øyemål, har ikke målt skikkelig). 

    IMG_20230723_221930.jpg

    IMG_20230723_221842.jpg

    Har også fått klikk på en Legacy (cal 222 rem m/kkc stokk). Samme svake anslag på hjemmeladet ammo som på bildet over (CCI BR-tennhetter). Ikke klikk på fabrikk ammo. Flere mulige grunner som jeg må sjekke ut før jeg kan konkludere:

    - Helpressede hylser presset litt for mye, dermed litt for stor headspace som i kombinasjon med tennhetter satt litt dypere enn på fabrikkammo gjør at tennstiften ikke når helt fram?

    - Dårlig tilpassing i utfresingen i stokken bak sluttstykke, gjør at "haken" på tennstiften subber i treverket. Mulig dette bremser tennstiften litt på vei fram. I tilfelle enkel fix med sandpapir i utfresingen.

    - Generelt litt svakt anslag på Legacy? 

    Flere som har hatt tilsvarende problemer?

     

×
×
  • Create New...