Jump to content

JaktJævel

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JaktJævel

  1. 4 minutes ago, Mas-36 said:

    Enig med hovdeknuten. Brukt den for jakt og virker den også med leirdueammo er det jo bare topp. Men bruker du den for leirduer og skyter 50 grammere vil du nok ødelegge noe på sikt. Hadde en Baikal med justerbar slik gassregulering. Glemte den på minimum og fyrte av en 66grams 89mm. Skal si det var rekyl og hardt utkast. Kom fort på hva jeg hadde glemt da :P

     

    Ok, takk for gode svar :)

    da setter jeg på den for jakt, og er klar for september :)

  2. 7 minutes ago, hovdeknuten said:

    I motsetning til rifler og pistoler, varierer kraften i avfyring av hagleammo enormt. Og å kunne veksle all ammo fra 24 gram til tunge jaktladninger har vært det uoppnåelige i lang lang tid i hagle halvautoer. Mange har påstått de har det, uten at det nødvendigvis var tilfellet. Sx3 har to. Så når du skal på bane for å skyte lette leirduepatroner bruker du den tiltenkte, på jakt den andre. Browning A5 fra 1905 var den første, der måtte du bytte mellom en og to friksjonsringer, fryktelig vanskelig for de fleste. Så derfor all dette fokuset på å kunne skyte all ammo, som om det betyr kvalitet... jeg vil tro du lever fint med to stempler:) 

    Ok, takk for svar. 

    Der er vell ikke noe hokus pokus og skifte på disse stemplene?

    har hørt flere som sier de ikke bytter stempel. De lar bare det som er i hagla stå i, og skyter alt fra 24g til 50g uten problemer.

    Dette er noe jeg selfølgelig ikke vil utsette hagla mi for, viss det under noen omstendigheter er skadelig for hagla. ;)

    Håper noen vet mer om dette enn det jeg gjør :)

    ( Winchester sx3 red performance )

  3. 3 hours ago, hovdeknuten said:

    Det er en god gjennomprøvd hagle, Browning Maxus har et mer fleksibelt gassystem. Jaktutgavene av maxus har derimot speed load, som kan være kjekk å ha. Sx3 er å foretrekke fremfor sx4 synes jeg da:) 

    Hvorfor må man bytte disse stemplene? Er de viktig og alltid skifte mellom leirdue og jakt? :)

  4. On 9/22/2015 at 1:35 PM, Albino said:

    Ingen som har montert reim på hagle som ikke kom med det originalt?

    Hei. 

    Lenge siden nå :) 

    Jeg lurer på det samme selv, hvordan fikset du dette?

  5. Hei.

    Jeg vurderer å investere i en winchester sx3 12/76. Er det noen som har erfaring med denne hagla? Positive/Negative ting om den? 

    Jeg har lest meg fram til at det er to forskjellige gass stempler som følger med hagla, en for leirdue patroner og en for jakt ammunisjon. Er dette noe som krever mye arbeid eller spiller det ingen rolle hvilket stempel du bruker?

    Om noen har denne hagla, så gjerne kommenter dine erfaringer :)

×
×
  • Create New...