Jump to content

10X

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 10X

  1. On 6/7/2019 at 11:16 PM, KimberM89 said:

    Svært interessant tråd som jeg har fulgt litt av og til.

    Må si jeg liker tankegangen og ideen. Hadde en svært trøblete rygg for en del år siden, som tvang meg til å gjøre samme greia. Meget interessant for en som var vandt til å bare bite tennene sammen og bare la svetten sile og mente dette var den ultimate treningen. Men med en historie med ryggproblemer og noen år eldre.........

    Jeg driver mest med løshundjakt på elg alene i fjellterreng, litt andre krav, men utfordringene er de samme. Mye utstyr ble byttet ut og noe ble droppet, men på løshundjakt alene må man alltid være forbered på en natt ute i det fri uten å komme tilbake til base camp selv i desember med under -20.

    Er alltid på utkikk etter light weight utstyr av topp kvalitet, lurer på hvilke erfaringer dere har med Kuiu Dunjakke og bukse som tidligere nevnt i tråden?

    Er de verdt pengene (ikke akkurat billig)?

     

    Jeg har brukt Kuiu Super Down Ultra (Camo)  jakke og bukse de to siste år på hjorte og reinsjakt, da kombinert med lett goretex fra Arcteryx. Fungerte veldig bra det. «Vannmotstand» for dunet, som  per Kuiu reklamen. Like viktig for meg er bruk som du påpeker, å ha noe lett og varmt i sekken i tilfelle uplanlagte «pauser» på jakt og skiturer. 

    Konseptet var så bra at jeg også kjøpte en svært lik jakke men vesentlig billigere fra Arcteryx -Cerium LT i farger som passer bedre til hverdags. Denne får mye mer bruk. Kort oppsummert dekker let dun jakke / bukse fra merker som Arcteryx/Rab samme behov, med samme vekt, til nær halve prisen hvis man shopper litt i nettbutikkene.

    • Like 1
×
×
  • Create New...