Jump to content

Winchester70

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Winchester70

  1. Ja, nå er ikke våpenet mitt, men jeg skal formidle infoen videre til de som eier det. Har forresten et eldre, rustent gevær selv som jeg skal kvitte meg med. Kan legge inn bilde her om et par uker...8-kantet løp, stor bøyle ved avtrekkeren, 6mm eikenøtt....Mulig det er en eldre konkurranserifle?....Er registrert, men uten nummer....

  2. 2 minutes ago, Per-S said:

    Dette er et våpen det er verdt å ta vare på om det er i god teknisk stand. Stokken trenger litt sandpapir og mye olje så kan den bli bra. Er det mye hakk i treverket så bruker du våt fille og varmt strykejern så får du fjernet de fleste slagmerker.

    Mekanisk sett er Tsjekkiske våpen av god kvalitet, prøv hvordan balansen er i våpenet så får du inntrykk av om stokken passer deg til hagleskyting.

    Aner ikke hvordan teknisk stand er....Jeg har en hagle fra før...(Winchester Supergrade O/U) og våpenskapet mitt er fullt...Men det er baneskyting på 100m og 300m jeg holder på med, ikke mye jakt m/hagle. Ville bare sjekke om jeg foretok meg noe utilgivelig og overilet dersom våpenet ble destruert......Takk for informativt svar!!  

  3. 40 minutes ago, Chiefen.v-2 said:

    Nokså sikker på at det er Brno/cz zp-49. 

    Ligner veldig på en slik ja...Har sett bilde på Google. Men den jeg har bilde av virker veldig lite forseggjort når det gjelder dekorering og stokken har fått hard medfart....Kanskje ikke mye å samle på?.....

  4. 11 minutes ago, Winchester70 said:

     

    11 minutes ago, Winchester70 said:

    Takk for seriøst svar ihvertfall. Beklager vag formulering...."Som man roper i skogen får man kongler i munnen"....Nå befinner hagla seg ikke her så jeg får ikke sjekka under fortreet. Ble funnet under rydding i et gammelt hus, og jeg lurte bare på om noen kunne gi meg info om merke og modell. Jeg er medlem i skytterlag, så formalitetene rundt våpenbesittelse er jeg godt kjent med. Nå koster det riktignok litt å registrere våpen...og verdien av våpen kan ofte være mindre enn rettsgebyret. Og en annen ting er saksgangen hos politiet....Den er mildt sagt tungrodd med papirskjemaer med gjennomslag i ørten eksemplarer....Så er det bryderiet verdt å få den registrert, eller kan et godt alternativ være å destruere det og levere det inn til politiet?

     

×
×
  • Create New...