Jump to content

Simenmst

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Simenmst

  1. 19 timer siden, Helmet skrev:

    Det må vel gå an å få til det en eller annen plass. Et skogholt med god oversikt og passende bakgrunn kan jo være en god begynnelse.

    Ja! Får ta en dag å kjøre å se litt etter en plass i nærheten.. ellers er jo skytebanen her et godt alternativ, der er det benk å skyte fra og,

  2. Skedsmo er ikke langt nei.. det letteste er sikkert å låne en standplass på en skytebane et sted, ellers er det mye skog her, men er en del ski gåere her nå! Hehe 

     

    Kunne tenkt meg å skutt litt på lengre hold 50-55m med tyngre kuler.. for å se hvordan det funker.. 

     

  3. På 17.3.2019 den 12.14, Helmet skrev:

    Driver ikke med FT eller noe sånt, men kunne godt tenkt meg å skyte på gonger/selvanvisere/skiver på litt avstand, hvis det er flere som kunne tenkt seg å slenge med. Hvor i landet holder du til?

    Nannestad og du?

  4. 1 time siden, vavlo skrev:

    8x57en har gjerne godt med friflukt. Ville målt totallengde feks vha pussestangmetoden. Satt kula kun med hold i halslengden (blir fort lite plass til krutt) og sett hva jeg har endt opp med av friflukt. Tipper det er mer enn tilstrekkelig, selv om NF kula sannsynligvis er noe lengre enn ei konvensjonell pga solid shank konstruksjonen. Har ikke lada denne kula, men ville tatt utgangspunkt i ladedata for tilsvarende kulevekt, startet konservativt og kronografert stige opp til forventet maks. Få høre hvordan det går.

    Ser ut til at dette blir løsningen, hadde håpet på å fått et konkret mm mål, men skjønner at det ikke er så lett! 

    Skal komme med en oppdatering når jeg får målt fart og samling i pappen med sauer 101. 

    Takk så langt! 

     

  5. Hei!

    Er på Leit etter det samme! Vurderer å lage noe selv men kan bli et langtekkelig prosjekt.. 

    Så på villmarksbutikken på Jessheim at de har en elgbsne til 22 og luft.. til 14000kr og en mindre med bevegelige mål til 5-6000.. 

×
×
  • Create New...