Jump to content

EndreGj

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EndreGj

  1. Blåser liv i denne diskusjonen igjen. Flere erfaringer fra folk? Hvordan er de i beinlengde? Størrelsesguiden på siden deres forstår jeg ikke noe av.. Er 198cm og 106 kg. Sliter voldsomt med å finne klær som passer bra..

  2. 27 minutter siden, fleskebacon skrev:

    Vanskelig å si, kan høres ut som problemer med driveren. Vet at en del av de kablene der kan være litt kødne å få til å funke. Har du prøvd en annen pc?

    Skal gi det ett nytt forsøk i morgen 👍 Mistenker kanskje at inngangen på radioen er gåen.. Takk for svar.

  3. 5 minutter siden, fleskebacon skrev:

    Kjenner ikke til verken radio eller programvare, men har programmert en del andre billige kina-radioer og regner med at denne ikke er mye annerledes. Programmeringskabelen har sannsynligvis en serieport-emulator som blir gitt et nummer (COM1, COM2 osv.). Regner med at du enten må endre com-port i programmet til den porten som faktisk blir tildelt, eller bruke device manager (enhetsbehandling) i Windows til å endre com-porten til COM1. Du finner denne under serieporter.

     

    Kort forklart, men jeg tipper essensen ligger her.

    "

    Denne enheten kan ikke starte. (Kode 10)

    Det ble angitt en enhet som ikke finnes"

     

    Hva vil det si?

  4. Heihei.

     

    Blåser liv i denne tråden igjen. Har kjøpt radio fra Biltema samt programmeringsgreier. Åpner programmet, legger til kanalene og trykker print. Får opp feilmelding med enten "can not open communication port" eller "check Connection". Hva er problemet? Skjønner fint lite, er ikke noe datageni. Håpløs bruksanvisning. 

×
×
  • Create New...