Jump to content

KingQuad

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KingQuad

  1. På 29.9.2017 den 15.54, 1983 skrev:

    Jeg er helt enig, det hadde gjort alt så mye enklere. Det er ikke uvanlig at skyttere skrur seg vekk, og det er kjedelig for den som gjør det.

     

    zero stop hadde vært greit, men ikke et must for min del.

    Presterte ihvertfall å skru meg noe så sinnsykt bort for etpar sesonger siden 😂😂😂😂😂😂........bare å ta det på tabbekvota og med et smil om munnen . Har gått langt bedre siden .

  2. På 29.9.2017 den 8.21, boble skrev:

    Jeg har finknepp inne og grovknepp ute.

     

    Inne skrur jeg kun når jeg bytter skive/bane/ammo. Dvs at jeg skrur sjelden og lite, og det er greit å ha mange knepp på tvers av tieren. Skal du skyte 22 ute vil jeg anbefale grovknepp pga vind.

     

    På grovfelt tror jeg man blir beint fram sprø av finknepp. Tenk deg å skyte et dobbelthold på 140 m og 580 m. Fritt etter hukommelsen skulle det bli rundt 100 finknepp å skru med valne fingre og stoppeklokke som tikker. ;-)

    Der må jeg si meg helt enig . 

  3. På 2.1.2018 den 19.45, Finni84 skrev:

    Bygget skytebane hjemme, men lurte på om dere hadde noen bra ide til bakgrunn for feste av papp blinker?

    Treplate med hvit bakgrunn . By the way: Skytterlinken har blinker med hvit bakgrunn på 50 x 50 cm (vokset papp)...kjempefine blinker for å registrere skudd som ikke sitter "riktig der de skal"....

  4. På 16.4.2018 den 20.08, SofaBamse skrev:

    Dukker også stundom opp ladeutstyr på finn.no, men det hender seg at selgere er litt optimistiske så man må se litt ekstra på pris kontra hva man får.

    Tusen takk for tipset

  5. 16 minutter siden, DoctoRoy skrev:

    Hei og velkommen på Kammeret :) Økonomimodellene er helst i Lee utgave. Helt OK presse. Ellers er det hipp som happ hvilken presse man velger.  Du kan jo sette inn en annonse på Handelskammeret her på forumet.

     

     

    Kjempebra, takk skal du ha 😊

  6. Heisann alle sammen ! Er helt ny her på "kammeret" . Noen som har et godt forslag til enstasjonspresse for lading av DFS ammo ? Helst til en"overkommelig" pris. Brukt er også svært aktuelt .

×
×
  • Create New...