Jump to content

OleKV

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OleKV

  1. 20 minutter siden, Rigby skrev:

    Hagla er en Husqvarna mod 42.Denne modellen ble produsert mellom 1879-1899.med forbehold.Husqvarnas arkiver er noen mangelfulle,samt at det finnes børser som egentlig aldri er bygget...Hvis mine antagelser er riktige,er det en sjelden modell.

    Så spennende, Rigby! Hadde vært gøy å høre mer dersom du skulle snuble over noe utfyllende informasjon i Husqvarnas arkiver! Takker så mye for innspillet! 

  2. Er det noen av herrene som våger seg på en verdivurdering her? Tenker nok å beholde våpnene på grunn av affeksjonsverdi med mindre det dukker opp "an offer we can't refuse", men hadde vært gøy å høre hva dere tenker med den informasjonen som foreligger. Har også pusseutstyr intakt i tre og en liten papirpose med diverse fra Kongsberg. 

  3. 24 minutter siden, DoctoRoy skrev:

    Ja det var det. Plutselig så oppdaget jeg "nøkkelen" som åpner haglen (så ikke skogen for bare trær):$

    Serienummeret er 7266 og i Husqvarna sine produksjonsdata er hagler med serienummer under 16928 produsert i 1884 og tidligere.

    Hva sier K med krone da, Doc? Er Kongsberg og Husqvarna synonymt? Er dette et våpen som er våpenteknisk interessant? Det er da ikke registreringspliktig og mer interessant for samlere? Står ihvertfall her som grønnskolling og er imponert over hvor flott våpenet ser ut og hvor kontant mekanikken er. Gøy dette jo! 

×
×
  • Create New...