Jump to content

leddig

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by leddig

  1. 11 timer siden, Jegermeistern skrev:

     

     - står det på forrige side i tråden. Dessverre ei uke for sent, eller to uker for tidlig, til at jeg kan delta.

    Ja det så jeg😉. Men hørtes så ubestemt ut😉. Disvære så kan ikke da heller.

  2. e er med i pistolkulben grimstad. da er en som er aktiv i dynamisk skyting. e for snakke litt med han kankje e gjør det alikavell;) for seer hva som skjer;) 

     

    takker for alle ode tips;)

     

  3. e har forstått at det vanskelig og komme inn i dynmisk og å. så det blir ikke noe sl8 hos meg. men hadde jo vært artig. da lo en på finn.no for to uker siden for 6000 eller 6500.-  men den står ikke lenge;)

  4. hehe, det kan jo være. veldig skummelt;).

    er ikke en mini 14 utarbeitet eller videre utviklet av garanten. e vett jo at sl8 er den sivile versjon, e har jo brukt g36 i 4år;) tenkte jo litt derfor det hadde vært litt kult og har i skappet.

  5. takk for hurtig svar;) det hva igrunn det e hva rett for at det kun er godkjent fordynamisk skyting. da for e vell finne meg en skytte bane å begynne med det;). man har hørt at det er veldig strenge krav da. så vi for ser. da blir det heller noe annet imellom tiden. 

  6. hallo, 

    e er nye i jakt og skyte sporten. og da er det et spørsmål som intressere meg veldig. hva er kravene til og kjøpe en 223rem halvauto? e har fått øye på en heckler og koch sl8.da er det bare spørsmålet om det er muhlig å for kjøpt det eller ikke. 

     

    mvh thomas leddig

×
×
  • Create New...