Jump to content

SW66

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SW66

  1. 1 hour ago, tussehaugen said:

    Når nettbutikker godtar bilder av våpenkort så bør vel det vere godt nok for "vanlige" butikker og øvrighet ellers...?

    GMAX/G-Sport godtar bilde på mobil, har bare testet på butikker i Oslo, men alternativet er jo at du står i butikken og bestiller på nett + sender bilde til de på mail. Helt håpløst om de skulle nekte.

  2. Har en 50 år gammel 41, den har samme problemer kun når det er behov for å skrape ut litt møkk fra kammeret, går som en klokke så lenge jeg holder det relativt rent. 

     

    Ville testet å bytte fjærer som glockoman skriver, det kan nok hjelpe.  Jeg skyter også kun CCI SV.

  3. 1 hour ago, Roffen said:

     

    Det var veldig kompakt. Kona hadde likt dette, men ser for meg at det er OK å kunne ta esken rett ut/inn, uten å ta ut våpenet hver gang.

    Jeg har våpen på øverste hylle, og ammo + fuktsamler nede. Har også dekket hyller og vegger med tynn skumgummi-lignende stoff så jeg ikke påfører unødig slitasje på våpen.

     

    Har tilgang til både våpen og ammo iten å flytte på noe, men kommer sikkert til å bytte skapet i et større etterhvert. Får nok aldri for stort skap 🙄

  4. Xxl har tilbud på skap i helgen, men kun for de som abonnerer på nyhetsbrev. Jeg har det skapet som er på tilbud nå, og det er fint plass til 3-4 håndvåpen + en del ammo. Akkurat nå har jeg 2 våpen, 1500 .22lr og 3-400 .38/357 i skapet. I tillegg til dette en fuktoppsamler som tar opp en del plass. 2800 + frakt nå

  5. Den i siste bilde er identisk med den første kniven jeg fikk når jeg var 5 i på slutten av 70-tallet. Sannsynligvis fra 60-70 tallet, og ble omtalt som speiderkniv av min far. Har fortsatt kniven, men mangler slire. Send meg pm om du vil kvitte deg med den (enten kniv og slirer eller bare den brune sliren)

  6. 4 minutes ago, erikraude said:

    Jovisst lå det en prochrono pal og venta på posten. 1,46 + frakt må vel sies å være et røverkjøp, ja. :) Takk, brownells! 

    wow! imponerende (eller sløvt?) at de ikke kansellerte ordren.

×
×
  • Create New...