Jump to content

Roger73

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Roger73

  1. På ‎20‎.‎03‎.‎2018 den 14.38, Swift skrev:

    Hei.

    Jeg hentet meg en Carbonlight for akkurat en uke siden. Jeg har vært meget skeptisk til utkastet og også gitt uttrykk for det her på forumet. Spurte selger om det som mente det ikke var et problem, i hvert fall ikke med korte hylser som 308. Var det et problem kunne utkastet justeres?

    Vel jeg var selvsagt meget spent da jeg stappet to klikkpatroner i magasinet og prøvde. No problem, hylsene fløy fint ut til høyre med god klaring til kikkertsiktet. En svært forsiktig repetering førte selvsagt ikke til noe særlig utkast, men vanlig repetering kastet hylsene like langt om ikke lenger enn andre børser jeg har hatt har gjort.

    Må bare trekke min skepsis tilbake og lære at jeg fortsatt ikke bør uttale meg om ting før jeg har prøvd.... 

    Hva slags høyde har du på kikkertmontasjen?

  2. Takk for svar Skaubjønn :) Dvs for full fleksibilitet med 2 løp og 2 sikter finnes ingen hurtigmontasjeløsning som ikke krever justering/tilpasning med verktøy? Du anbefaler en montasje til hvert løp, mener du da for hver kikkert x 2, dvs 4 montasjer?

    Litt rart at moderne produksjonsutstyr ikke klarer å lage like festepkt på alle løp synes jeg.

  3. Hei.

    Lurer etter hvert på ny rifle, og Blaser R8 prof Success er en av de jeg ser på. Ser at det finnes 100-vis av tilbehør til kikkerter osv, men sikkert noen her inne som har skaffet seg bedre oversikt enn meg: Hvis man har ett løp som man vil bruke 2 forskjellige kikkerter på; hvordan løses dette? Kjøper man ringer til hver sin kikkert og 2 stk hurtigmontasjer? Tenker fortrinnsvis å bruke Blaser sine standardkomponenter.

    Hva hvis man utvider garderoben med et løp til, kan man regne med at hurtigmontasjene passer rett på begge løp?

×
×
  • Create New...