Jump to content

Galte

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Galte

  1. Jumper denna! Fikk et kort i år på Gastgiveren.  Litt usikker på om det er verdt å svi av en høvding på et kort hvis det er lite dyr der. 

    Er nybegynner i jaktsammenheng. Noen som har sett/skutt rådyr i gastgiveren de siste åra? Tar gjerne imot tips på hvor de trives i dette terrenget. O.o Jakter uten hund.

    Takk på forhånd

     

  2. 7 timer siden, msteiro skrev:

    Kan være mye olje og drit i kammeret, men stor sannsynlighet for at det er sporet der hevearmen roterer mot bolten (hvis det gir mening) og kanten på selvlåskassen hvor boltarmen går ned når man låser den som er problemet. Denne er ganske skarp, og kan lett poleres ned.

     

    Min var såpass at jeg måtta ta skikkelig grep rundt riflen for at det skulle gå i starten, nå er det ikke noe motstand omtrent.

     

    Hvordan polerer man dette ned ? Hvilket utstyr?

  3. 4 timer siden, razumny skrev:

    Når er det den går tregt? I hevarmsløftet, eller i boltgangen frem og tilbake? Jeg har sistnevnte utfordring på min, men det er ikke verre enn at det ikke er et problem for meg. Min er gått seks hundre skudd i mitt eie, men var brukt da jeg kjøpte den; uvisst hvor mange skudd den hadde gått før det, men jeg så meg nødt til å bytte tennstiftfjær grunnet lette slag...

    Den går treigt i hevarmsløftet når jeg skal presse den ned. Faktisk veldig treigt, slik at jeg må ta i.

  4. Syns bolten på min cz 455 synt varmint går veldig treigt. Helt ny skutt ca 50 skudd med den. Er det sånn for alle nye boltrifler. Har forøvrig bare prøvd cci standar. Og cci standar og mini mag. 

     

    Takker for svar 

×
×
  • Create New...