Jump to content

PokemoneyMorten

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PokemoneyMorten

  1. Takker for tilbakemelding!

     

    Jeg kunne ikke vært mere enig om at ladebenken er til lading, å ikke noe annet. Nå blir dette rommet på vel 25 kvm våpenrom og laderom, altså mitt nye våpenskap (ENDELIG!!) Så her kommer det ikke inn EN ting som ikke har noe med våpen eller lading å gjøre!

    Det er derfor jeg har kjøpt inn egen benk til pussing/renhold av våpen som skal stå i motsatt ende av rommet.

     

    Litt usikker på om jeg er enig i dybden på bordet da, 40 cm blir i alle fall alt for "grunt", 60cm er minimum, å siden jeg sitter (gidder ikke stå i mange timer i strekk, når jeg står resten av dagen også), for å lade. Derfor må jeg må bena godt under benken, å det er også derfor jeg skal sveise sammen en ramme som er bunnsolid til benkeplata slik at jeg slipper unna med bare en skråfot på midten av de 4 meterene med benkeplate :) Har kjørt beregninger, og litt etter hvilken benkeplate jeg bruker, så vil jeg få et nedsig på midten av det lengste strekket på 3-4mm med 500kg belastning, så det skal vel være godt nok :)

     

    Men høyden, med tanke på at jeg sitter? Litt usikker der altså!

     

    Støvsuger var ikke dumt! Det hadde jeg ikke tenkt på! Må kjøpe inn en slik da :)http://www.billigvvs.no/Sentral-Stoevsu ... 79005.html" target="_blank

     

    Trykkluft har jeg, har kjøpt inn et ekstra sett av dette http://www.amazon.com/RapidAir-Compress ... B004YP23PW" target="_blank

    Det blir et uttak ved ladebenken, et ved pussebenken, å et i utstyrsrommet som du kommer inn i før våpenrommet til å blåse rent ting før det kommer inn i våpenrommet, kompressor i eget rom så jeg slipper støy fra denne ved bruk :)

     

    Ser noen nevner hyller eller skap over benkeplaten, men jeg er så redd for at det kommer til å føles "uryddig" med noe hengende over på en måte? Skapene vil jo stå rett på siden i rommet, med en kontorstol med hjul så er det ikke lange rulleturen før jeg sitter forann dørene der også?

     

    Hadde jeg vist hvordan man legger opp bilder her, så hadde det vært litt enklere å forklart :)

×
×
  • Create New...