Jump to content

LarsErik1974

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LarsErik1974

  1. Det der høres ut som en vanskelig og dyr måte å skyte slapp salong på. Tipper sub .22wmr koster mye pr smell! Må være billigere og greiere å bytte den slitte salongen i en annen rimelig salong?

     

     

    P.s: fikk høre av importøren at de koster 5-6,- pr smell...

     

    Mvh

    Lars

  2. Til Mas-36/Vector 250.

     

    Takker for svar.

     

    Vel, det er i den retningen jeg har tenkt også nå. Regner egentlig med at slik ammunisjon ikke er å oppdrive i Skandinavia i det store og hele heller. Fordelen hadde jo vært at 22wmr subsonic takler å pælme avgårde en litt tyngre kule da men...

     

    Uansett, ser ut til at det blir en ny 22lr. Tipper A-tec'en og kikkerten går fint om hverandre. Så jeg får se om det er mulig å få tak i en rimelig svingmontasje til de i stedet.

     

    Men skulle noen sitte med info om slik ammunisjon så er jeg fortsatt interessert å høre om det.

     

    Mvh

    Lars

  3. Hei folkens.

     

    Jeg har googlet ovenstående og finner ut at Winchester produserer dette i Australia. Men skal man få tak i dette her så er man nødt til å bestille 10 000 patroner i følge importøren og det blir i drøyeste laget.

     

    Jeg har en Marlin Papoose 22lr som nå er fullstendig utskutt og "kastbar". Samtidig har jeg en Zastava 22WMR. Har en god kikkert og A-tec demper på den så da tenkte jeg liksom jeg kunne kvitte meg med Marlinen hvis jeg fikk tak i 22MagSubsonic.

     

    En kar på XXL mente at også Remington produserte dette og skulle gi meg tilbakemelding på dette, men har ikke hørt noe. Et alternativ ville jo være å kjøpe i Sverige og fylle ut papirene og ta det i tollen (skulle gå greit slik jeg forstå toll/politi)

     

    Noen som har noe info om hvorvidt dette er å få tak i fra andre produsenter, eller andre innspill i sakens anledning.

     

    mvh

    Lars

×
×
  • Create New...