Jump to content

erlendring

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by erlendring

  1. heisann

    har kjøpt meg en beretta bellmonte 1, di som solgte haglen sa man kunne ta ut plomberingen å da få plass til ca 4+1.. men jeg har nå bare plass til 2+1 og plomberingen ser ikke ut som er mulig å fjerne. ser ut som det ikke bare sitter en pinne i magasinet men som om magasinet har en permanent plombering. noen som har erfaringer med dette ellr får man bestilt nye magasiner til beretta benelli 1?

  2. Heisann, vurdere å kjøpe en halvautomatisk weatherby hagle, og lurer på om det er mulighet til å ta bort siktekornet i messing som er montert på haglen når den leveres, og sette på disse mer moderne siktekornene som er avlange og røde?

  3. hei!

    har jaktet endel med hytten min nå i vinter men alle rypeflokkene jeg har sett har lettet på for langt hold, dvs 35M og lengre.

    flokkene jeg har sett har vært på alt fra 7 ryper til 100. hvordan kan jeg lure meg på nærmere skuddhold? har vurdert å prøve heavy shot 45-52g patroner siden de kan funke bedre på lengre hold men er usikker på om det vil gjøre susen. noen tips? :D

     

    (dette er min første sesong som jeger så alle tips tas imot med stor takk :) )

×
×
  • Create New...