Jump to content

gunnarrs

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gunnarrs

  1. De som avgjorde om søknader til erverv av skytevåpen ble godkjent, etter loven av 1927 (til 1961).

    Sitat

    Etter lovens § 17 skulle søknad om tillatelse til kjøp av våpen være anbefalt av politimyndigheten i det distrikt hvor kjøperen var bosatt. Søknaden ble avgjort av Justisdepartementet ved Den Sivile Våpenkontroll. Ble søknaden innvilget ble det utstedt kjøpetillatelse.

    Ot.prp. nr. 74 (1996-97)

  2. Så lenge det gjelder andre folks rettigheter, blir nok fred i verden med en sterk våpenkontroll og få våpen her hjemme

    Sitat

    I SV har vi har en sterk drivkraft for å arbeide for rettighetene til folk i andre land.

    Sitat

    Solidaritet handler om arbeide for fred, feminisme og klassesolidaritet – SV skal strekke hender, hode og blikk langt utover våre egne grenser.

    Sitat

    Internasjonal politikk er mitt spesialområde. Jeg vil på Stortinget for å styrke SV som Norges viktigste parti for internasjonal solidaritet.

     

  3. Og disse fra Frølich; om redningsvest:

    Sitat

    Det kokte i meg da jeg måtte rette meg etter det sosialistiske påbudet.

     

    Sitat

    – Vi har også hatt forbud mot mer enn én tv-kanal, og på 80-tallet var det forbud mot skateboard. Som oftest handler det mest om styringskåte politikere fra venstresiden som er opptatt av å legge begrensninger på folks liv.

     

    • Like 1
  4. 2 minutter siden, Fury skrev:

    Jeg fant ikke høringsforslaget om 8 jaktvåpen ... noen som finner ut av det?

    6 Votering

    Kapittel 4 Grunnlag for å kunne erverve og å ha skytevåpen, våpendelar og ammunisjon

    § 11 Erverv av skytevåpen, våpendelar og ammunisjon til jakt

    Personar som er innførte i Jegerregisteret, kan få løyve til å erverve og ha inntil åtte komplette skytevåpen som er løyvepliktige etter § 5, samt løyvepliktige våpendelar og ammunisjon etter §§ 6 og 7 til jakt. Personar som kan dokumentere eit særskilt behov, kan likevel få løyve til å erverve og ha meir enn åtte skytevåpen.

    • Thanks 2
  5. Kjenner ikke til den, men hadde heller kjøpt en brukt Remington, Winchester eller Mossberg, kommer jevnlig på finn godt under 4000kr. Har selv en Rem 870 men spesielt egnet til lerdueskyting og jakt visst det blir mye gåing er den ikke, blir stor og tung i kaliber 12. Til ditt bruk er nok som nevnt en O/U det beste.

×
×
  • Create New...