Jump to content

TomAleksander

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TomAleksander

  1. Takk for info. Jeg lader ett og ett skudd så det er ikke så farlig om di går i magasinet eller ikke. I følge Norma så står det at Max lading er 83,7gr. Med disse kulene og MRP krutt i de lette hylsene. Hvorfor er det så stor forskjell på ladedata man får fra QL???

  2. jeg har ikke prøvd denne kula enda.. har egentlig ladet fra 68gr (68gr - 68,5gr - 69gr - 69,5gr) tenkte å prøve meg frem på denne måten, men da får jeg heller begynne på 69,5 og lade meg oppover før jeg drar og tester, noen anbefalinger på økning i krutt opp til maks på 75,6gr??

    (jeg har akkurat begynt å lade selv) :)

  3. Hei.

    Jeg har begynt å interessere meg for rifleskyting. Tidligere har jeg skutt minimalt med rifle, kun pålagt treningskudd og oppskyting på storvilt. Men nå har jeg kjøpt ny rifle, en Tikka T3 super varmint ss 300 win mag. Med Carl Ziess conquest HD5 5-25x50 med Varmint retikkel. Og da må jeg jo skyte på lengre hold enn 100m :winke1:

    Leste litt på forumet her om feltskyting for jegere og dette høres veldig interessant ut.

    Men hvordan er det mulig for meg å trene på litt lenger hold? (200-600m) jeg bor i Nittedal(Akershus). Er det noen som vet om skytebaner i nærheten jeg kan trene på? Er åpen for å melde meg inn i skytterlag/klubb for å få dette til..

    Takk på forhånd

     

    Mvh Tom

×
×
  • Create New...