Jump to content

boko4545

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boko4545

  1. .....geværet/prods. 2015/ var et tur til fx fabrik for reration og overhaling, etter ankomst og test var likedan/puuufffff og lekasje/ fx har nevnt at det skal brukes NBR 9 på alle o-ringer.Etter jeg fik nye

    væpnet/prods.september 2016/ trykk måler /hoved/ viser ca 15-20bar for mye, trykk måler til regulator viser 10bar for mye/fx snakker om 6-7% avvik/.Defekten med løpet/ .25 / er ved den messing biten med trasnfer porten og låsse sporet - de er /preset skak/ eller maskinert skak...regner at jeg for min løp tilbake neste uke.Med JSB 1.17gram -275m/s +/- 2m/s geværet kan mere....trefe sikerhet->tja...hadde en gammelt ZOS 10/40/50 ,men den holdet ikke mål/ bokstavelig talt/ da kjøpte jeg en hawke sidewinder 8/32/56

    men har ikke skuttet den i enda. Alt i alt jeg liker geværet veldig got tros små problemene som har vært....og dette er bare til å skute videre :winke1:

  2. Hei.

    Vurderer å kjøpe meg en FX Impact fra Børselars snart. Er det noen som har erfaring med kjøp av FX fra Sverige, eller er det Børselars som gjelder?

    ....jeg har en impact med .22 og .25 cal. kjøpt fra Børselars.Den hadde problemer med div luftlekkasjer og måtte buttes ut. Dette tok ca 6 månader fram og tilbake. Børselars var hjelpsom og korrekte , men FX er trege. Det er feil med trykkmålere /begge/ og løp i .25 cal. er defekt/alt er ordnet med garanti/. Ellers geværet leverer de som forventes av , en del barn sykedomer men ingeting skummelt .Geværet egner seg ikke for førstegang bruker etter min mening, men ellers man kan justere på det meste og få max ut av det :wink:
×
×
  • Create New...