Jump to content

X-Six

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by X-Six

  1. Kommer til å bestille et våpenskap på 160 kg. Blir levert til ytterdør på blokk med heis. Vil en skikkelig sekketalle være egnet å transportere skapet til rett leilighet og rom? Det er to personer som foretar siste transport. 

  2. Har en Sig Sauer P220 - Six 9mm singlestack. Her om dagen sluttet hanen å spenne seg opp under skyting. Når sleiden beveger seg følger hanen sleiden. Pussig nok lar hanen seg spenne manuelt. Jeg har prøvd å øke avtrekksvekten, renset pistolen etter alle kunstens regler, det var ikke løsningen. Den er ett år gammel, gått ca. 2500 runder. Noen med lignende erfaring, evt. forslag til løsning?

  3. Det er også mitt inntrykk at det ligger endel ubrukte 22 topper rundt om kring. Det virker veldig fristende å kunne skyte billig 22 med samme våpen som du skyter 9mm. Men ofte så funker det dårlig og det blir ikke det samme som en ordentlig fin pistol og det gir vel minimalt med trening for 9 mm ... Så jeg har inntrykk av at disse vekslesettene har begrenset interesse etterhvert.

     

    Kjøp heller en skikkelig finpistol som du kan trene ordentlig med, og tilsvarende kjøp en 9 mm du kan vokse med...

    Har en X-Six P220 med 22 sett. Mye brukt og verdifull trening. Likevel, noen 9mm må også skytes. Tross alt litt forskjellig oppførsel av våpenet i bruk av de to kalibrene.

  4. Grep X-five. Jeg er i ferd med å anskaffe en 9mm til "allround" bruk, og hadde egentlig utelukket Sig ettersom grepet på P226 ikke føles optimalt, men jeg innser nå at jeg helt har oversett X-serien. Hvordan er grepet på disse ifht. standard P-serie (226)?

    Kan nevne at jeg har ganske små hender og fram til nå sto valget mellom cz og tanfoglio.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

     

     

     

    P220 X-Six 9 mm. har et mye slankere grep. Grepet blir fantastisk med skateboard tape i bakkant av skjeftet

  5. Valgets kvaler... Liker best RE Ranger Falcon, men den får man ikke med klare glass som med Rudy Airblast...

     

    Usikker på om gule glass er en merkbar ulempe eller ikke.

     

    Beklager om jeg krøller til tråden din Svein :oops:

     

    Det er greit.

    Dere som har kjøpt briller, skifter dere ut glasset for sikteøyet, eller er det et ekstraglass som settes på?

  6. Er kommet dithen at tilpasset brilleglass må til for å se kornet klart. Har Champion briller med riktig glass, men denne er egentlig ikke godkjent for PPC. Noen som vet hvor en kan få tilpasset briller godkjent for PPC?

  7. I og med at du har et godt konkurranse våpen, da regner jeg med at du er ute etter noe tilsvarende i 9mm. Min anbefaling er Sig Sauer, Sig eller 1911 modeller. Kvaliteten øker stort sett med prisen. Men først og fremst. Prøv så mange forskjellige som mulig før du bestemmer deg. Lykke til.

  8. Org. grepsplatene er litt glatte etter min smak kan bruke teip får å et bedre grep.

    Har sett meg ut noen greps plater hos Houge art no 33139 Piranha Grip G10 disse så utmerket ut på bildene ?

    Noen som har disse å har synspunkter å dele eller er det andre grepsplater som er enda bedre?

     

    Har P220 X-six 9mm. singlestack. Den er vanskelig å få nye grep til. Alt er jo tilpasset doublestack. Noen som har et forslag?

×
×
  • Create New...