Jump to content

AGUSTA

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AGUSTA

  1. Har skutt noen hundre skudd med den nå, og den virker sålangt veldig ok. Legg merke til at sliderakker'en er justerbar ut til begge sider (kan skyves helt ut) og holderen til sliderakker har spor slik at du kan bruke de åpne siktene under montasjen (du ser kornet i et eget spor) hvis du glemmer å slå på rødpunkten eller ikke finner den i "kampens hete".. Låseskruen til montasjen trengte en dråpe locktite i ytterste gjengene for ikke løsne og jeg erfarte at justeringsskruen for avtrekket var i letteste stilling og en svak redusering av frigang på avtrekket ga full auto - løste seg med å skru til avtrekksjusteringen og er nå forhåpentlig stabil.

     

    Montasjen er stabil og gir ingen treffpunktsendring ved av og på montering. Demontering av sleide krever at montasjen fjernes, sliderakker-holderen er for høy til å gå under montasjen - men det er 10 sekunder så er den av.

     

    Hej Øivind

     

    Har bestilt en sån X-Five Open. Er du fortsat nøjd med din X-Five? Er det hurtigt/nemt at skifte/demontere bakerste sigtet? Har du erfart andre "småfejl" ved pistolen din?

×
×
  • Create New...