Jump to content

riegetor

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by riegetor

  1. Da er jeg hjemme igjen etter første tur på bukkejakt. Ble ingen fangst i dag, men antar at det er fordi det var alt for stille i været i dag. Ble nok litt for mye støy der jeg forsøkte å komme meg frem i terrenget. Satte kursen tilbake fra post ca kl 20 i og med at jeg ikke var dønn sikker på når det ble mørkt. I ettertid viser det seg at jeg hadde nok hatt god tid til å sitte en time lengre.

     

    Heldigvis er det observert bukk i området så da er det vel bare å ta tiden til hjelp og bedre lykke neste gang.

  2. Hentet i går en riflepakke hos en lokal våpensmed hvor det blant annet var med 40 Winchester helmantel og 20 Winchester PowerMax Bonded. Han mente selv at Winchester-ammunisjonen fungerte overraskende bra. 20 første av treningsammoen gikk i dag og den samlet ganske greit i alle fall. Skal prøve PowerMax etter jeg har skutt opp treningsammoen og skal ta siste del av oppskytingen.

     

    Har selv planer om å bruke den på både rådyr og elg.

  3. Da melder jeg meg inn jeg også. Har nå fått bestilt opp en X-Bolt Nordic Light i kaliber 308Win med Minox ZE5i 2-10x50 kikkert og demper. Nå er det bare å vente til den ankommer om et par uker :)

     

    I går kom den. I dag tror jeg jammen det blir en tur til skytebanen :)

     

    IMG_0452.JPG

  4. Da melder jeg meg inn jeg også. Har nå fått bestilt opp en X-Bolt Nordic Light i kaliber 308Win med Minox ZE5i 2-10x50 kikkert og demper. Nå er det bare å vente til den ankommer om et par uker :)

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. Hei,

     

    Jeg og madammen kommer om noen år til å ta over en gård på odel og med det 2500 dekar med jord/skog. I den forbindelse har jeg bestemt meg for at det er på tide å ta jegerprøven så jeg kan utnytte dette området :) Det er elgjakt på området og det skal også være noe rådyr så vi får se hva det blir til.

     

    Akkurat nå er jeg i intens læremodus og leser mye her på forumet. Neste måned blir det jegerprøvekurs.

     

    Det er nå 14 år siden jeg avsluttet en kort karriere på fire år i Forsvaret og det skal bli morsomt å skyte litt igjen

×
×
  • Create New...