Jump to content

antikksamler

Deaktivert
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by antikksamler

  1. 22 minutter siden, Observer skrev:

    I hele etterkrigstiden har globalismen vokst frem sakte men sikkert. Globalismen forutsetter at nasjonene viker for overnasjonale organer. Den som ikke ser dette spillet er politisk blind. Globalistene vet at når skjæringspunktet nås vil det sannsynligvis komme til et siste stygt oppgjør mellom nasjonalkonservative og tilhengerne av en ny verdensorden der FN, EU o.l. er tenkt å spille viktige roller. Dette er nå i 2018 blitt overtydelig.

     

    Derfor ser de styrende på privat våpeneierskap som et hinder man må få bukt med i tiden som kommer. Å fjerne privilegier fra lovverket og over i forskrifts form gjør det adskillig enklere i løpet av kort tid raskt å kunne endre forskrifter enn tungrodde lovendringer.

    I realiteten har europeerne blitt vitne til en politisk revolusjon fra elitens side. Her hjemme har dette pågått siden stortingsmelding 74 i 1979, da gasspedalen ble begynt tråkket i bånn for å omvelte vårt samfunn.

     

    Sosialismen er i sitt vesen globalinnrettet, men ironisk nok har man fått også globalkapitalismen med seg på laget. Sistnevnte består av de virkelige tungvekterne Soros, Rotschild, Rockefeller, Bilderberger- og Davos-gjengen & co som akkurat nå ser et svinnende Europa i demografisk solnedgang. Men også et Europa man kan vriste de siste sparepengene ut av ved å importere store mengder "flyktninger" som også betyr kveldssalg av allehånde fornødenheter som betyr overskudd og fyller turbokapitalistenes konti på "Cayman Island"s.

     

    Når så de siste FIAT-pengene ruller ut via seddelpressene og krybben er tom, begynner spetakkelet og borgerkriger kan påregnes. Men også dette er bra sett fra kapitalens ståsteder. For når røyken etter krigen legger seg skal det hele bygges opp igjen. Akkurat som gjenoppbyggingen av Europa etter 2.v.krig gjorde USA rikt. Money talks.

     

    Jeg er enig med Skog. Det lukter 1938 lang vei, og meget dystre skyer ligger over horisonten. Og globalistenes motto..? First we take the west, then we take the rest!
     

    Mest reflekterte innlegget jeg noensinne har lest på kammeret.no.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...