Jump to content

JegerfileBomBomBom

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JegerfileBomBomBom

  1. Skal alltids greie å skrape sammen penger til litt ammo også :winke1: Mailet med Triebel, var ikke noe problem å få sendt til Norge med fly, men måtte ordne med importlisens. Importlisens var vel bare å stikke innom det lokale kammeret å få :) Tenker litt på vekt angående linket revolver, er under 1500g, burde vel gå greit til enhånds, eller er jeg helt på jorde her ??

     

     

    http://triebel-shop.com/product_info.ph ... s_id=43181" target="_blank

     

    PS for meg er det viktig å kunne bruke revolveren i flest mulig grener.....i tillegg er det et kunstverk som skal stelles godt med :D

  2. Er der noen som kjenner butikker i Tyskland med utvalg av S&W Revolvere? Må vel være noen som har erfaring med import der i fra? Så lenge S&W ikke evner å levere til Skandinavia, så må der vel være noen som har knekt nøtter med å få leveranse fra andre land??

  3. Takker for gode svar her, vil vurdere en customised utgave fra Børselars, men samtidig liker jeg veldig godt model 686 S&W weighted barrel.....noen erfaring fra de som har greid å skaffe seg en slik.....må vel etterhver være noen av de i feltløypen etterhvert og??

  4. Finnes det alternativ til norsk importør av S&W om en ønsker seg noe fra PC? Er der noen her inne som har importert direkte fra Tysland eller USA? Takknemlig for svar da jeg synes at ubestemt ventetid er et håpløst svar fra importør i Norge ....

  5. Hvilke revolver til felt bør en kjøpe da, eller rettere sagt hvem har revolver på lager??? Har forstått det slik at den norske importøren ikke evner å skaffe feks den mest brukte i felt....?? Til og med våre danske venner er utsolgt.....hvor handler enn da???

×
×
  • Create New...